Catnip
Korcsoport: | 25-34 |
38 VÉLEMÉNY
John Frieda Frizz Ease Wunder-Reparatur Sampon
2021. szeptember 29.
Nekem bevált, finom illatú sampon és valóban gubanctalanít :) Kócolódó szálkásodó göndöres hajam van, amit segít megzabolázni.
Kevés is elég belőle, krémesen habzik.
L'Oréal Steampod 2.0 Hajvasaló
2021. szeptember 29.
A fodrászom ismertette meg velem a steampodot és már nem tudom elképzelni nélküle az életem :D Amióta megvettem és használom megváltozott teljesen a hajvasalás folyamata.
Ahhoz hozzá kellett szoknom, hogy nehezebb és nagyobb gép, mint egy sima hajvasaló, de annyira látványos a különbség, ha ezzel vasalok megkérdezik, hogy fodrásznál jártam-e. :)
A hozzá tartozó krémek is fontosak, együttesen lesz tökéletes a hatás. Nekem göndörödő, szálkásodó hajam van, elég egy pici eső vagy pára és égnek áll az egész sima vasalás után 5 perccel, de ha ezzel egyenesítem ki, akkor ellenáll még az időjárási viszontagságoknak is.
Régen naponta többször is képes voltam fél órákat hajvasalásra szentelni, a steampoddal elég több naponta vasalnom és ettől jóval rövidebb idő alatt megvagyok vele.
Utazásnál azért macera mert nagyobb darab és sok helyet foglal. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, nem olcsó készülék de megéri az árát.
Remélem soha nem megy tönkre :)
MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Szempillaspirál
Nekem a mini van meg, azt kezdem nagyon megszeretni :) Először nagyon sok festéket húzott ki, így kicsit macerás volt felvinni.
Göndörítővel 2 rétegben látványos, az eddigi legfeketébb spirálom. Ami még nagy plusz, hogy az utóbbi időkben minden szempillaspirál irritálta a szemem, ez pedig nem csak, hogy nem kenődik és pereg, de tök jól bírja a szemem is. Szerintem beszerzem belőle a normál kiszerelésűt is.
Update: 2 hónap után beszereztem a normál méretű spirált is. Nagyon megszerettem és úgy vettem észre, hogy szebb, dúsabb és erősebb pilláim lettek mióta csak ezt használom.