Ciiska
Bőrprobléma: | Pirosság (rozacea) |
Korcsoport: | 25-34 |
39 VÉLEMÉNY
Schwarzkopf Live Ultra Brights or Pastel Hajszínező
2020. május 19.Sem az ezüstös, sem a rose gold nem csinált semmit az egyébként szőke hajammal. Az ezüstöt 40 percig, a rose goldot nagyjából egy órán keresztül hagytam rajta, és minden, amit kaptam, az puha haj, de semmi szín. Nagyon csalódott vagyok, abszolút pénzkidobás.
Nagyon szeretem ezt a szettet, a Neutral beauty lett az enyém. A folyékony ajakrúzs egy rétegben is szuperül fed, nálam az ivást és evést (egy pizzával teszteltem :D) is kibírta, egyébként órákig sértetlenül fennmarad az ajkaimon. Kissé szárít, érdemes hidratálni előtte az ajkakat, de ennél több negatívumot nem tudok felhozni ellene. A ceruza nagyon krémes, puha, akár önmagában is viselhető. Egy minimálisan eltér a rúzstól a színe, de együtt nagyon jól mutatnak az ajkakon, nem ütnek el egymástól. Remélhetőleg más árnyalatokat is behoznak majd hozzánk, nekem ennyiért bőven megéri ez a rúzs+ajakkontúr ceruza kombináció.
Neutrogena Hydro Boost Water Gel
Gyorsan beszívódik, könnyed, vizes-géles az állaga, nem marad utána sem ragacsos érzet. Nem irritál, nincs tolakodó illata sem, ami zavaró lenne, bár összességében sincs túlzottan illata. A száraz, hámló foltok is eltűntek, még a makacsabb, egészen vörösek is - nem használok sem alapozót, sem BB/CC (bármilyen, az ABC betűit duplán viselő krémet), korrektort is ritkán, így azért nem elhanyagolható, hogy nincs extra foltos fejem. Szóval még inkább megerősít abban, hogy eddig ez az év egyik nagy "felfedezése" és egyben kedvence is számomra.