KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Classic

adatok

1165 pontRegisztráció dátuma: 2015. február 5.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

1165 pontRegisztráció dátuma: 2015. február 5.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás vevő: 1 vétel Megnézem

27 VÉLEMÉNY

Antonio Banderas Her Secret Desire EDT

Antonio Banderas Her Secret Desire EDT
2020. július 11.

Amikor befújom magam ezzel a parfümmel, örökösen szükségét érzem annak, hogy forgolódjak, hogy körbenézzek, ki van még a társaságomban, még akkor is ezt a kényszerűséget érzem, ha tudom, hogy egyedül vagyok. Egyrészt, ez a parfüm egyáltalán nem az én illatom, másrészt nagyon is finomnak tartom az illatát. Mivel azonban hűséges típus vagyok a parfümök területén (is), ezért nincs túl nagy rálátásom az illatokra, általában ugyanazokat használom, az újítási szándékaim pedig rendre sikertelenek. Ez az illat viszont nagyon ismerős számomra, az egyik Opiumhoz tudom hasonlítani. Nagyon sokakon éreztem már ezt vagy ehhez hasonló illatot, azaz valószínűleg tömegillat. Mégis: finom. Amivalens érzelmeim vannak, gondot okoz a pontozás is, az egyes csillagot igazságtalannak érzem, az ötöst úgyszintén. Adjak hármat? Az is igazságtalan, mert középszerűnek semmiképpen sem mondható. Az üvege csodaszép, valódi luxuscikket tükröz, pedig az illat viszonylag olcsó. Ám a parfüm kezdettől fogva luxuscikk, még ha olcsóbb, akkor is. Úgy érzem, hogy nem tudom befújni magam vele, mert taszít, de ha nem érzem az illatát, hiányzik. Úgy döntöttem, hogy megelőlegezem az öt csillagot, majdcsak sikerül megerőszakolnom a saját érzéseimet, és akkor valóban így is fogom gondolni!

Christina Aguilera Definition

Christina Aguilera Definition
2020. június 17.

Nyilván másként értékelünk egy illatot, ha évek óta hordjuk, és nap mint nap meghatározó része az életünknek, könnyebb-nehezebb időkben társunk, társunk a hétköznapokban, a boldogságban,a szomorúságban, a munkában, egyszóval mindig, mindenhol, és másként értékeljük, ha éppen csak kipróbáltuk, és az első fellángolás hevében - legyen az kedvező vagy kedvezőtlen - írunk véleményt. Velem ez utóbbi történt. Ma tettem próbát ezzel az illattal, csuklómra fújtam, azóta érzem az illatát, ehhez az illathoz egy parkbeli sétát tudok asszociálni, ősz van, kissé kavarognak a lehullott levelek a füvön, elfáradtunk, fázunk is kissé, összehúzzuk magunkon a kabátot, és társunkba karolva belépünk a park szélén álldogáló cukrászdába. Megcsap bennünket a vaníliás.citromos sütemények illata, helyet foglalunk, süteményt és kávét rendelünk. Számomra ez az illat ezzel egyenlő.

Dior Hypnotic Poison EDP

Dior Hypnotic Poison EDP
2020. május 31.

Decemberben megvettük a férjemmel a Dior Hypnotic Poison edt változatát, mely rendkívül elnyerte tetszésemet, azóta is ezt használom. Igy aztán érdeklődéssel fordultam e parfüm iránt is, arra gondolva, mint kiderült, tévesen, hogy ez is Hypnotic Poison, csak az edt-nél erősebb változatban. De nem. Megvallom őszintén, nem értem a parfümök elnevezése mögött meghúzódó üzletpolitikát, filozófiát. Miért kell két parfümnek ugyanazt a nevet adni, csupán a töménységet megváltoztatni, ha azok nem ugyanazt az illatot fedik le? Mert ez a jelenlegi irány kimondottan félrevezető. Teljesen más illat, más érzésvilág, más kiteljesedés, más beteljesülés. Számomra nagy tévedés volt, nem tudok azonosulni ezzel az illattal, halványan sem sejlenek fel az edt verzió jegyei, órák múlva sem csendesedik el az illat.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.