DoraArt
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
35 VÉLEMÉNY
dr Botanicals Strawberry Superfood Vitamin C Nappali Krém
2022. február 16.Sajnos nem jött be. Egy áthidaló krémnek vettem, mert a szokásos kencéimhez nem jutottam hozzá. Az illata nagyon kellemes (ezért a 2 csillag), de sajnos felkenés után nekem nagyon filmes érzetet hagy maga után és nem érzem hogy kellöen hidratálná a szárazabb részeit a kombinált börömnek - pedig minden börtípusra ajánlják. Kár érte, mert szép összetevöi vannak és tényleg jó az illata. Esetleg olyannak még beválhat, akinek zsíros böre van.
Általában meg vagyok elégedve az alverde termékeivel, es mivel épp egy könnyedebb szemkörnyékápolót kerestem, jöhetett a kosárba. A nyári meleg napokra gondoltam a fémgolyó kellemesen hüsiteni is fog... Elöször még jónak is tünt, a golyós kiszerelés valóban kellemes a szem alatt, és a krém úgy tünt ha minimálisan is, de azért valamit hidratál. Azonban 3-4 nap használat után sajnos elkezdte irritálni a szemem. Elöször nem voltam biztos, hogy emiatt van, akkor megszagolgattam... elég erös alkoholos szaga van egy szemkörnyékápolóhoz képest. Abbahagytam a használatát, és valóban a szemem egy nap után abbahagyta a könnyezést.
A kiszerelést a fém golyóval viszont továbbra is praktikusnak tartom (csak a benne levö hidratáló lehetne jobb). Rovarcsípésekre viszont pont megfelel... söt szerintem még jobb is, mint azok a termékek amiket kifejezetten rovarcsípésre lehet venni... :) Szóval el lesz azért használva, csak nem arra amire a gyártó szánta.
CL Med Deodorant Stick
Szeretem. Amolyan minden mentes dezodor, kevés összetevövel - ami szerintem jó, annál kevesebb dolog van benne ami potenciálisan irritálhat. Nekem nem is volt vele gondom, az illata elég semleges, a hatása jó. Nem hagy maga után fehér foltot, ami nekem fontos volt, mert sokszor hordok sötétebb színü pólót/topot amin kifejezetten zavarnnának a deo-nyomok.