Dori_91
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
46 VÉLEMÉNY
Balea Med Ultra Sensitive Tusfürdő
2020. november 3.Az első flakon végén járok és megvettem a másodikat is. Valamiért meguntam az illatos kencéket, így esett rá a választásom. Az elején volt egy kis pergő g talán, de mára már elmúlt. Szárító hatást nem igazán éreztem. Szeretem, szerintem maradok nála. 5 csillag lenne, ha a csomagolása még jobb lenne, mert az valóban idegesítő a vége felé.
Nivea Micellás Tisztító Sampon Citromfű Kivonattal
2020. október 16.Kezdem a jó tulajdonságával: kevésbé zsírosít, akár elvagyok heti 1 hajmosással is, ami nagy szó, illetve jó a hajam illata, de ennyi csak. Ami viszont rossz benne, hogy annyira kiszárította a fejbőrömet, hogy konkrétan véresre vakartam jópár alkalommal, még szegény fodrászom is meglepődött. Ennyit ez nekem nem ér, inkább legyen zsíros a hajam, de fejbőröm ne legyen már sivatag, ha kérhetem. Ha beválik amit tervezek venni helyette, fénysebességgel dobom ki a kukába.
Geek & Gorgeous 101 C-Glow 15% C-Vitamin Szérum
Az elején szerettem, mert úgy tűnik, működött, de aztán jöttek a mitteszerek és a pattanások. 99% hogy emiatt van, mert a rutinom többi elemét előtte is használtam és semmi bajom nem volt. Tönkretette a hosszú hetek alatt kikezelt bőrömet, így kvázi kezdhetem elölről. :( Azon kívül hogy magyar, annyi a jó tulajdonsága számomra, hogy a pattanások utáni foltokat tényleg halványította. Ennek ellenére nem elveszem újra, így is ki kellett dobni kb a negyedét, nem akarom még jobban kínozni a bőrömet. Sajnos keresgélek tovább.