Emett
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 25-34 |
10 VÉLEMÉNY
VadBarna Parfumed Special Bronzer Luxury Tanning Lotion Szoláriumkrém
2017. május 23.Tesztelés alatt áll nálam ez a termék, a kedvenc szolimba tegnap érkezett meg, azonnal ki is próbáltam :) így első használat után annyit tudok elmondani róla, hogy szolizás közben kellemes parfüm illat érezhető, kicsit megváltozik a felkenésnél érezhető illathoz képest :) nem foltos, szépen barnít! nálam azért áll tesztelés alatt, mert több krémet kipróbáltam már, és volt köztük olyan, ami pár használat után narancssárga bőrszínt eredményezett...de ez egyenlőre kiválónak tűnik! :)
VadBarna After Sun All Day Moisturiser
2017. május 23.A szoliban, ahova járok ingyen használható, ott találkoztam először ezzel a termékkel! Kellemes trópusi illata van, elveszi a szolizás utáni kellemetlen illatot, vizes bázisú, így nem ragad, hamar beszívja a bőröm :) Pont tegnap szereztem be egy flakonnal otthoni használatra is :)
Miss Sporty Candy Shine Fedőlakk
a 002-es árnyalat van meg! Nagyon elégedett vagyok vele :) színes lakkon és a francia manikűrön is remekül mutat :) ár-arány értékben tökéletes, tartós is! annyi hátulütője van, h kb. 5x annyi időbe teleik lemosni, mint bármilyen más körömlakkot!