Adás-vétel értékelések, amikben a12smuk részt vett
Thierry Mugler Angel Étoile Des Réves EDP
2017. október 23.balogh.andrea
Persze most is minden totál rendben volt - szívesen és szeretettel ajánlom az Adéllal való üzletelést! :) Köszönöm szépen!! :)
Guerlain Météorites Light-Diffusing Bőrtökéletesítő Alap
2017. október 26.gelus
Szuper gyors, nagyon kedves, megbízható eladó! :) Nagyon köszönöm! :)
Lierre
Adélnak már sokadik kedvencemet köszönhetem. ☺️ Most is minden rendben ment, csupa jót tudok mondani róla. Biztos találkozunk még. ☺️
Aimet
Adél a legszuperebb eladó :)! Kedves, türelmes és gyors, isteni illatot kaptam amit innen is köszönök még egyszer :)! Nem kérdés hogy továbbra is 1000000000 csillag, és természetesen ajánlom Őt!
Tom Ford Velvet Orchid Lumiere
2017. október 5.mikkamakka75
Kommunikatív, korrekt partner, csak ajànlani tudom :)
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
2017. szeptember 17.angelcare
Gyors és nagyon kedves eladó,köszönöm még egyszer!😊
Amulett
Adél egy nagyon kedves tüneményes csaj:))) Gyors, aranyos, a termék pedig minőségi. Mi kellhet még. ***** Csak ajánlani tudom. Remélem "találkozunk" még :)
Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto EDP Légère
2017. július 27.dandy
Nagyon kedves, gyors, kommunikatív partner. Köszönöm a finom illatot és a türelmet! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊 **********
illatvarázs*
Szupergyors, kedves, korrekt, kommunikatív partner. Mindenkinek ajánlom! +++++
Timi27
Minden nagyon szuper volt, rendben ment:) Adél nagyon aranyos, korrekt, gyors, csak ajánlani tudom, és remélem még találkozunk :)
galagonyanya
Végtelenül kedves, gyors vásárló, kívánok sok örömet ehhez az illathoz! :)
Ajándék vásárlás mellé 😊 Biobaza Sun száraz napozóolaj
2019. október 18.karaibrahimgil
Adél kedves, gyors és megbízható krémmániás. Örülök, hogy cserepartnerként is "találkoztunk".
Hermes Le Jardin De Monsieur Li
2019. október 18.karaibrahimgil
Adéllal ez volt az eddigi második, és remélem, nem utolsó üzletünk. Köszönöm a cserét!
2800 Ft+ foxpost Adam Levine for Women 100ml
2019. szeptember 25.Torpece
Megbízható, kedves vásárló, ajánlom!
FOGLALT- Chanel Chance Eau Fraiche EDT
2019. szeptember 16.royne
Nagyon kedves , kommunikatív, és megbízható KM-es partner, minden teljesen renden, és zökkenőmentesen zajlott, Szeretettel ajánlom mindenkinek! :)
Chanel Coco Mademoiselle EDP
2017. november 8.Papec
Sajnos végül nem jött össze a vásárlás, akinek "vadásztam" az illatot rádöbbent, hogy az edp és edt nem ugyanaz az illat. Az Eladó hihetetlenül toleráns és kedves volt. Köszönöm a türelmet és a megértést. Remélem még találkozunk.