Adás-vétel értékelések, amikben Asianlover részt vett
Üveges vagy fújós: Van Cleef & Arpels Santal Blanc EDP
2019. november 3.phoenix
Kedves, megbízható, gyors eladó. Ajánlom :)
Üveg vagy fújós! Shiseido Rising Sun EDT
2019. november 4.Villango
minden fullosan gyors és egyszerű volt az adásvételben :) és nagyon köszönöm a kis ajándékot is mellé
Fújós! Van Cleef & Arpels Santal Blanc EDP
2019. október 4.phoenix
Kedves és gyors eladó, még ajándék mintát is kaptam. Ajánlom!! :)
Midnight Shimmer Michael Kors For Women
2019. október 4.aliamia
Pontos, kedves, megbízható eladó! A parfüm teljesen megfelelt a leírásnak! Köszönöm szépen! :)
Üveges! Yves Saint Laurent Libre EDP
2019. október 4.Cloudberry
Minden a legnagyobb rendben ment, Zsuzsi nagyon kedves, kommunikatív, gyors eladó, mindenkinek ajánlom! :)
Fújós! Givenchy L'interdit EDT
2019. október 4.Hedonist78
Csodás termék, kedves, kommunikatív eladó.
Fújós! Lancôme La Vie Est Belle Bouquet De Printemps EDP
2019. október 4.Hedonist78
Csodás termék, kedves, kommunikatív eladó.
Fújós! Boucheron Orange De Bahia EDP
2019. október 2.Daylight
Csodálatos illatok egyik csodálatos eladótól, nem is kell ennél többet írnom. Köszönöm szépen!
Guerlain Mon Guerlain Bloom Of Rose EDT
2019. november 2.royne
Nagyon kedves, kommunikatív, és az üzletet gyorsan lebonyolító Km-ás partner. Nagyon szépen köszönöm a vásárlást, használd örömmel az illatot <3 Szeretettel ajánlom mindenkinek! :)
Guerlain Mon Guerlain Bloom Of Rose EDT
2019. október 8.KittiASzuperpocok
Minden a legnagyobb rendben ment. Koszonom szepen 😊
Lancôme La Vie Est Belle Bouquet De Printemps EDP
2019. szeptember 9.Colette221
Minden rendben ment. Nagyon kedves, kommunikatív és pontos vásárló! :) Mindenkinek csak ajánlani tudom őt.
Estée Lauder Daywear Advanced Multi-Protection Creme Anti-Oxidant Creme SPF15
2019. augusztus 22.ljudith78
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, Zsuzsi nagyon kedves, rugalmas cserepartnernek bizonyult, ezúton is köszönöm a cserét 😊
Kriszti67
Kedves,gyors,megbízható partner!Minden flottul ment.Nagyon szépen köszönöm Neked!🌼
Lolita Lempicka LolitaLand 40 ml
2019. június 24.nidus
Nagyon kedves, pontos és megbízható vevô, szívbôl ajánlom! Örülök, hogy találkozhattunk! 🙂🙂🙂
Yves Rocher Tendre Jasmin EDP - új
2019. június 11.Timmon
Nagyon kedves, gyors és megbízható vásárló. Most is minden tökéletesen ment. Mindenkinek szívből ajánlom!+++++
KERESEM ÜVEGÉBEN Thierry Mugler Aura Sensuelle EDP
2019. július 1.laracroft
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, igaz, itt fordítva voltunk, én voltam a vásárló, és már a világ egyik legboldogabb parfümtulajdonosa! Köszönöm még egyszer!
Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping Mask
2019. június 5.zalla
Minden rendben ment. Megbízható vevő. Köszönöm szépen a lehetőséget!
Carolina Herrera Ch Africa EDT fújós
2019. május 8.Kedi81
Nagyon örülök,hogy újra "összefutottunk",maximális csillag,kedves,pontos és korrekt,mint eladó,mint vevő,köszönöm szépen a vásárlást!!!:-)
Fùjòs! Cartier Baiser Vole Lys Rose EDT
2019. november 5.Burya
Nagyon kedves, kommunikatív, szuper gyors eladó, kifogástalan terméket kaptam bombabiztos csomagolásban. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Köszönöm a finom illatokat! :)