Adás-vétel értékelések, amikben Evu227 részt vett
Jade62
Nagyon kedves, rugalmas, gyors eladó. Nem első adásvételünk volt, remélem nem is utolsó! Köszönöm! :)
Jade62
Tom Ford Eau De Soleil Blanc EDT
2022. május 19.wallflower87
Tökéletes terméket kaptam, köszönöm szépen!! :)
Vinike
Nagyon-nagyon kedves és kommunikatív eladó, csodás illatot, és rengeteg ajándékot kaptam tőle!! Ezúton is nagyon köszönöm!! Szívből ajánlom!! :)
Ermenegildo Zegna Acqua di Neroli EDT
2022. március 30.varnaim
Kedves, türelmes eladó, nagyon szépen köszönöm, nem mellesleg a finom illatot is :)))
Guerlain Aqua Allegoria Rosa Pop EDT
2022. március 14.Daylight
Minden a legnagyobb rendben zajlott, Evi kedves, szimpatikus, együttműködő eladó.
The Different Company Kâshân Rose EDT
2022. március 14.Daylight
Minden tökéletesen rendben zajlott, Evi kedves, gyors, szimpatikus eladó.
Maison Margiela Replica Springtime in a Park
2022. március 23.lazolkov
Zökkenőmentes pompás lefolyás, maxicsillag
Anett001
Drága Evu227! Kívánom, hogy használd egészséggel! Mindenkinek ilyen rugalmas, kedves vásárlót kívánok!
Maison Lancôme Figues & Agrumes
2022. február 23.GuerlainInsolence
Minden rendben volt. Köszi a vásárlást. Még van pár db belőle, ha valaki szeretne. ❤️
Tom Ford Eau De Soleil Blanc EDT 30 ml
2022. január 13.Kobayasi
Minden rendben volt, köszönöm. <br/>Csak ajánlani tudom, pontos, kedves, megbízható. <br/>5* :)
Clinique Moisture Surge Hydrating Lotion
2021. október 1.ljudith78
Most is, mint már annyiszor, minden a megbeszéltek szerint, a legnagyobb rendben zajlott, ezúton is köszönöm a vásárlást Evi 🥰
Freesia
Evi egy végtelenül kedves, rugalmas, korrekt krémmániás partner, bizalommal ajánlom Őt. Örülök, hogy megismertelek, remélem, fogunk még üzletelni :-)))
Parfums de Marly Delina La Rosée edp 75 ml
2021. szeptember 15.parfumvilag
Kedves, megbízható krémmániás! Most is minden flottul ment, szívből ajánlom őt! :)
Mercedes-Benz Cologne EDT
2022. június 27.zoszt
Minden rendben, a megbeszéltek szerint történt. Nagyon köszönöm a lehetőséget!