Adás-vétel értékelések, amikben jakarika részt vett
kvin
Egyik legkedvesebb visszatérő partnerem, mindig tudom, hogy kiváló parfümöket kapok. Mindemellett szuper gyors, nagyon kedves és kommunikatív. Jó szívvel ajánlom! Csupa csillag *****
agis
Nagyon köszönöm a finom parfümöt. Korrekt, gyors, kommunikatív eladó, szívből ajánlom.
Ramon Monegal Kiss My Name EDP
2021. május 14.Alsace
Nagyon kedves és rugalmas eladó, atombiztos csomagolásban küldte a világ legszebb tubarózsáját, hihetetlen gyorsasággal! Nagyon köszönök mindent! 💖
Anticinderella
Köszönöm szépen, örülök, hogy végre sikerült cserélnünk, s köszönöm az atombiztos csomagolást is. :)
bobekecske
Öröm volt Klárival csereberélni, profi, végtelenül kedves és barátságos Krémmániás. :) Bizalommal ajánlom.
Sehen
Gyors kedves megbízható partner minden rendben ment tökéletes illat! <br/>Köszönöm!
Acqua di Parma Gelsomino Nobile
2020. október 25.Papircica79
Kedves, kommunikatív partner, bátran ajánlom! :)
ÜVEGÉBEN! Omnia Profumi Peridoto EDP
2021. február 14.cufilili
Köszönöm a cserét! Klári nagyon kedves krémmániás, jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Francesca Bianchi Sex And The Sea
2021. február 16.lazolkov
örök olfaktorikus szerelemmel 1 milliárd csillag, ahány az égen csak van...
Üvegében - Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be EDP
2021. február 6.masiki
MInden tökéletesen rendben ment, szívből ajánlom. Ezúton is köszönöm szépen a vásárlást :)
rétipipitér
Minden nagyon gyorsan, gördülékenyen ment. <br/>Szuper vásárló, ajánlom! <br/>Ezúton is köszönöm.
Fújósok, Tiziana Terenzi Lince Extrait De Parfum
2021. február 4.Ritalinka
Klárimmal számtalan illatos cserét bonyolítunk, ő az egyik kedvenc parfümös barátnőm és társam ebben a véget nem érő ámde csodás világban. :) Jószívvel ajánlom, korrekt, megbízható partner. Köszönök mindent, ismét! :)
Sarah Baker Parfum Jungle Jezebel Limited Edition Extrait De Parfum
2021. február 2.Csacsa67
Szuper gyors,aranyos
Calaj Love Toxin Extrait de Parfum
2021. január 18.abodri
Nagyon szépen köszönöm a vásárlást :) Minden szuper jól alakult :)
Nasomatto China White extrait de parfum
2022. március 31.Dottir
Drága cserepartneremnek ezúttal is, ez úton is nagyon köszönöm az újabb szépséget.😘