Adás-vétel értékelések, amikben Melani79 részt vett
Libre Intense és Ocean di Gioia fujósaimat Libre Edpre cserélném
2022. június 1.nygigi
Már többször cseréltünk, minden rendben ment mint mindig. Kedves, korrekt partner. Ajánlom! :)
Fkrisztike
Melcsi ismét nagyon kedves, korrekt és segítőkész, szívből ajánlom mindenkinek! Köszönöm szépen a szuper illatokat! 😊💝
Üvegében is! Gres Madame Gres EDP
2022. március 23.lolablau
Gyors, korrekt eladó, jó szívvel ajánlom.
1900.- Shawn Mendes Signature EDP 30 ml
2022. június 19.pomme
Most is minden tökéletes volt, bátran ajánlom :)
Freesia
Meli nagyon kedves, aranyos, korrekt, megértő és rugalmas vevő! Bizalommal ajánlom, köszönöm a vásárlást! :-)
Zadig & Voltaire Just Rock! for Her 10 ml fújós
2022. május 2.havana74
Most is minden rendben volt, mint korábban is. Szívesen ajánlom Melcsit mindenkinek!
Versace Couture Tuberose EDP fújósok
2022. április 5.Zdorci
Minden Rendben ment. Köszönöm szépen a türelmet.
Üvegében! Hugo Boss The Scent Private Accord for Her EDP
2022. április 27.Sziszilady
Minden rendben ment, köszönöm szépen! :)
2000Ft-Narciso Rodriguez Narciso Poudrée 5ml fújós
2022. április 29.SSSAAA
Minden rendben ment, köszönöm 🌹
1500Ft-Roberto Cavalli Florence EDP 5ml fújós
2022. április 29.SSSAAA
Minden rendben ment, köszönöm 🌸
dpatricia92
Szerettem volna felnőttként kezelni a helyzetet, elfogadtam a vásárlási szándékot , majd 3 órára rá mély elnézéseket kérve vissza kellett mondanom mert kaptam egy rálicitálást jelentős különbséggel másnapi utalással Melinda 4 napos utalásával szemben. <br/>Utána a sokszor kioktató stílusú e-mail áradat (!) kissé túlzás és már rém kellemetlen volt. Próbáltam neki másikat szerezni egy egyébként már nem gyártott termékből, ami sikerült is, de mivel nem az enyém a másik termék így az árat nem én határozom meg. <br/>Mindent összefoglalva sajnálom a visszamondást és hogy a másik termék megvétele sem jött össze.
Leoka
Kedves, gyors és megbízható partrner! Már a sokadik üzletünk! Szeretettel ajánlom őt mindenkinek!
Kiárusitom! Egyben csak 4000 Ft, parficsomag
2022. június 26.vanillacaramella.sweet
Nagyon kedves, rugalmas, korrekt, gyors, megbízható eladó, biztonságban megérkeztek a parfümök,nagyon szépen köszönöm és a kedves kis ajándék mintàkat is!! ☺️ Mindenkinek szívből ajánlom az eladót! ☺️💝 minden gyorsan, szuperüo ment! ☺️