Adás-vétel értékelések, amikben sapigitta részt vett
Colourpop Baby Got Peach Eyeshadow Palette
2019. október 17.Alsace
Nagyon szép a paletta, köszönöm szépen!
Dior Addict Lip Glow 101 Matte Pink
2018. szeptember 4.bobekecske
Minden a legnagyobb rendben, ezúttal is. Köszönöm a szuper terméket.
MAC Riri Hearts Powder Blush Duo
2016. szeptember 27.Kata87
Minden rendben volt, megbízható pontos eladó!:) 😘
Clinique Cheek Pop 14 Heather Pop
2016. május 11.bobekecske
Ismét minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a gyönyörű pirosítót! :)
dunaimano
Gitta szuper rugalmas és gyors, nagyon hamar meg tudtuk oldani az adásvételt, egy kedves vevőhöz volt szerencsém, bátran ajánlom.
Nuxe Huile Prodigieuse Florale Többfunkciós Szárazolaj Arcra, Testre, Hajra 100 ML
2021. május 26.vadbarack
Nagyon aranyos, megbizhato, rugalmas es kedves, konnyu volt vele egyeztetni es lehetett is, mindenkinek szivbol ajanlom ot mint vevo :) !
By Kilian Black Phantom gyári minta
2020. november 21.silence
Ismét minden a legnagyobb rendben zajlott, ahogy a korábbiakban is! Gitta szuper csaj, csak ajánlani tudom Őt mindenkinek! 💕
By Kilian Liaisons Dangereuses, Typical Me gyári minta
2020. november 21.silence
Dior Miss Dior Absolutely Blooming Roller-Pearl 20ml
2020. augusztus 5.sheder5
Minden a megbeszéltek szerint zajlott! <br/>Kedves, megbízható vásárló!
12.000 Ft - Carolina Herrera Good Girl EDP
2020. július 24.silence
Ismét minden szuper gyorsan és rendben zajlott, ahogy a korábbiakban is. Gitta nagyon kedves, korrekt vevő, sok szeretettel ajánlom mindenkinek! ★★★★★
Quebeck
Most is mint mindig flottul ment minden, millió csillag 😊 Köszönöm szépen a vásárlást ismét 😊
Dolce & Gabbana Dolce Peony EDP - üvegében!
2019. december 16.silence
Gitta egy tündéri teremtés, nagyon örülök, hogy “megismerhettem” Őt! Nagyon kedves és jó kapcsolattartó partner, az adás-vételt villámgyorsan lebonyolítottuk. Sok-sok szeretettel ajánlom Őt minden Krémmániásnak! 🤗❤️
Isntree Clear Skin 8% AHA Essence
2019. szeptember 11.Myrtle
Kedves, kommunikatív vásárló, sok szeretettel ajánlom!
Morphe The Jeffree Star Beauty Sponge Trio
2020. november 25.zsancica8
Kedves rugalmas eladó! Csak ajánlani tudom.! :)