Adás-vétel értékelések, amikben Theresia részt vett
stenonis
Megbízható eladó, ajánlom :) nagyszerűen lehetett vele kommunikálni, a termék megfelel a leírtaknak, minden rendben volt.
Urban Decay Naked Basics Palette
2016. július 15.Colette221
Minden a legnagyobb rendben ment. Nagyon kedves és pontos. :) Nem kellett napokat várni az e-mailre, ezáltal gyorsan lebonyolítottuk a találkát. Köszönöm! :) 5*
Clinique Superdefense CC Cream SPF30
2016. február 10.bereni4
Nagyon kedves, korrekt vevő, gyorsan utalt, minden rendben volt! Ajánlom!
RT Nic's Picks Duo-Fiber Face Brush
2015. július 10.NoraH
Nem ez volt az első közös adásvételünk, és remélem, nem is az utolsó, mert a véleményem változatlanul pozitív. :) Most is minden a legnagyobb rendben és gyorsan ment, ezúton is köszönöm! Őszintén örülök, hogy ismét volt szerencsénk egymáshoz :)
RT Nic's Picks Angled Shadow Brush
Essence mono szemhéjpúder, 33 It's My Party
EcoTools Custom Coverage Buffing Brush
2015. június 16.szueszti
Kedves, rugalmas vásárló. Csak ajánlani tudom!!++
Uriage Bariésun Mineral Krém SPF50+
2015. május 24.Natalka
Kedves, korrekt vevő, remekül ment az adásvétel! Köszönöm a vásárlást!
Real Techniques Your Base/Flawless Expert Face Brush
2015. március 24.Szilva86
Kedves, gyors vevő! Ajánlom mindenkinek!!!
terke29
Türelmes,kedves,remélem sokáig,és megelégedésére fogja használni az ecsetet. :)
Real Techniques Stippling Brush
2014. november 23.Szilva86
Gyors, pontos vevő. Ajánlom mindenkinek!
Dove Silky Nourishment Testápoló Krém
2015. április 19.szivecske
Minden rendben ment (köszönöm a türelmet a kis késés miatt ezúton is :) a termék olyan állapotban volt, ahogy itt le volt írva, szuper jó :)