Adás-vétel értékelések, amikben vivuss87 részt vett
alexandra326
Minden rendben ment ismét:) kedves, nagyvonalú eladó. Köszi még egyszer!
Anastasia Beverly Hills Glow Kit - Sun Dipped
2019. február 21.Kisskalmanka
Ezúton is nagyon köszönöm a gyönyörű terméket. Maximális eladó, kifogástalan termékkel. Remélem találkozunk még:)
Tarte life of the party clay blush palette & clutch
2019. január 31.lizavetta
Millió csillag :) írtam Vivinek is, de itt is szeretném megosztani, hogy a krémmániás vásárlási hóbortom egyik legbecsesebb darabja lett ez a paletta:) Vivi szuper kedves, gyors, előzékeny, kommunikatív, profi krémmániás. Kérés nélkül kaptam képeket a termékről, a feladási szelvényről, a paletta pedig eredeti dobozába csomagolva érkezett - ez apróságnak tűnhet, de nekem tök nagy élmény volt a tarte-os papírból kihámozni. bearanyozta az első tanítási napom a szemeszterben:)) mindenkinek meleg szívvel ajánlom!
Hourglass Ambient Lighting Blush diffused heat
2019. január 10.bara89
Megbízható, kedves és gyors eladó. :)
Eni11
Minden a megbeszeltek szerint tórtént. Csodas dolgot kaptam. Csakis ajanlani tudom az eladót!!!😍
Catrice Kaviar Gauche Highlighter 2017
2018. június 15.Kispitypang
Kedves, gyors, pontos eladó. A termék nagyon alaposan be volt csomagolva!!! Abszolút ajánlom!
Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter
2018. június 4.preka
nagyon kedves, jószívű, segítőkész! köszönöm neki mégegyszer a rugalmasságát és a pontosságát. :)
Timmon
Nagyon kedves, gyors és megbízható vásárló. Mindenkinek szívből ajánlom!+++++
Omorovicza Omoroessence 50ml - új
2019. április 7.Timmon
Nagyon kedves, gyors és megbízható vásárló. Mindenkinek szívből ajánlom!+++++
The Body Shop Body Mist Brazil Nut Testpermet
2019. március 30.cintialaura
Minden rendben ment. Kedves, kommunikatív és rugalmas vevő, köszönöm a vásárlást! ☺
Scara
Minden a legnagyobb rendben ment. Megbízható, gyors, pontos és kedves vevő . :)
The Body Shop Body Mist Brazil Nut Testpermet
2018. április 29.bobekecske
Ezúttal is rendben ment minden, bizalommal ajánlom.
cincur
Nagyon kedves, gyorsan reagáló, rugalmas vásárló. Gyorsan összehoztuk a találkozót. Köszi a vásárlást! :)
MAC Mineralize Skinfinish Rose Quartz
2018. január 29.PetraI84
Gyors, kedves és megbízható vásárló, mindenkinek ajánlom és köszönöm! :)
kolozsve
Vivi nagyon kedves, aranyos partner :)!!! Szuper termékeket vettem szuper áron, mindenkinek szívből ajánlom :)!!! Remélem még találkozunk!
ColourPop "She" Pressed Powder Shadow Palette
2017. december 19.médea
Nagyon kedves, rugalmas vevő, mindenkinek szívből ajánlom 😊😊😊 <br/>Köszönöm szépen a vásárlást.
Nabla Dreamy Eyeshadow Palette
2020. február 28.Ginger55
Csodaszép palettát kaptam. Mindent szuper gyorsan leegyeztettünk. Kedves eladó. Köszönöm