galbanum1
Korcsoport: | 45-54 |
Krémmániás adás-vétel
62 VÉLEMÉNY
Lattafa Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition EDP
2021. augusztus 17.Csodálatos, mély fűszeres illat, de nem esik “füstölős” túlzásba, mint pl rajtam a Raghba, hanem kellemesen beédesedik. Valóban nagyon emlékeztet a Lancome Oud Bouquet-re, pont tizedáron. Vakvásárlás volt, de szerelem első illatolásra 💕
Télen használtam, nagyon szerettem, de tavasszal elraktam szépen a dobozában, hogy kivárja a hűvösebb időt. aztán itt olvasgatva, valaki 4 évszakosnak aposztrofálta, így ma reggel gondoltam, egy életem-egy halálom, én bizony felfújom ma, erre a borongós, viharosnak ígérkező, enyhébb nyári napra. Egészen más arcát mutatja most rajtam, nem a vanília dominál, hanem egy nagyon finom, de erőteljesen érezhető csodás púderillat. Imádom, feldobta a napomat.
Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green EDP
Nem ez volt a legsikeresebb vakvásárlásom, tény hogy vannak ennél sokkal izgalmasabb illatok is, mégis ezt fújom, amióta megkaptam. Imádom a fügét, valóban kicsit több is elfért volna itt a kávé mellett, de számomra ez egy szép kerek illat, illik ehhez a hűvös tavaszkezdethez. Még fúj a szél és vissza kellett venni a vastag kabátot de azért már benne van a frissesség ígérete.