gendur.berni
Krémmániás adás-vétel
Krémmániás eladó: 3 eladás | Megnézem |
147 VÉLEMÉNY
Fleur De Lin Szilárd Sampon Normál Hajra
2021. július 6.Már a harmadikat használom belőle, és azt hiszem nem is fogok váltani. Drágának tűnik, de viszonylag sokáig elég. Az összetétele és a csomagolása is szuper. Plusz pont, hogy habzik is. Jó vele hajat mosni, de amíg nedves a haj, addig száraznak, sprődnek érződik. Száradás után viszont már normális lesz a hajam. Régen két naponta mostam hajat, most elég három naponta. Bár ez nem túl nagy siker, de ennek is örülök.
Az 5-ös tesója után azt hittem, ez sok lesz, de szerencsére jól tolerálja a bőröm. Nem veszek észre különbséget a kettő között egyelőre, mindegyiket ugyanúgy szeretem. Valószínűleg ezt fogom tovább használni, ha készleten lesz, amikor rendelni szeretnék.
112 smink
29 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Tangle Angel Hair Angel
Nem rég vettem egy Tangle Angel 2.0 Detangling Brush-t. Az egyik legfontosabb szempontom az volt, hogy antisztatikus legyen. Ezt így hirdették, de sajnos feltölti a hajam és száll, égnek áll. Nem mondom, hogy ettől teljesen használhatatlan lett, csak épp arra nem jó, amire vettem... Egyébként tetszik a design és jó, hogy megáll a nyelén. Könnyen tisztítható. A vizes és a száraz hajat is simán kibontja, nem tépi. Bár kevés és vékonyszálú hajam van, a legtöbb hajkefe tökéletes nekem ilyen szempontból. Ahhoz képest drága volt, hogy pont ugyanolyan a számomra, mint bármelyik másik hajkefe. Ha valóban antisztatikus lenne, akkor ez lett volna életem hajkeféje, úgy már megérte volna.