Gesztenye4
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
20 VÉLEMÉNY
Mivolis Haar Vital Komplex Étrend-kiegészítő Kapszula, Vitaminokkal és Ásványi Anyagokkal
2018. november 24.Kétszer adtam neki esélyt, nem igazán vált be. Főleg a hajam miatt szerettem volna kipróbálni, az ég világon semmit nem javított rajta. A körmömet nagyon megerősítette. A kúra közepén ronda gyulladt pattanásaim lettek, nincs bizonyítékom, de az a gyanúm, hogy ettől.
Sokat ígér, keveset tud. Radírnak tökéletes, arclemosóként közepes, pakolásnak irgalmatlanul szárít. Az illata nagyon érdekes, nekem inkább kellemes, mint bántó. Nem veszem újra. A pattanásokat nem tartja kordában, használat után pár órával nagyon zsíros lesz a bőröm. A mitesszerekre sem gyakorol semmilyen hatást. De a sminket szépen leszedi.
Herbária Bano-féle Calcium-Kovaföld Kapszula
Két kúrát végigcsináltam belőle, a körmömet nagyon megerősítette. A hajamat szerettem volna vele megerősíteni és megnöveszteni, az átlagostól alig gyorsabb növekedést tapasztaltam tőle. A kúra vége felé már kimondottan sokat ártott, mert kipattogtam a kapszulától. A ricinusolaj E-vitaminnal sokkal hatásosabb hajnövesztő.