Hiriel
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
19 VÉLEMÉNY
Hááát... én a Cosrx AHA/BHA-t használtam azelőtt, de vissza fogok hozzá térni. Nagyon szép összetevői vannak ennek is, de valahogy nekem nem sokat tesz hozzá a bőrömhöz. Amikor elkezdtem használni, egész nyugodt volt a bőröm (alapvetően a T-vonalam zsíros, tágabb pórusok, mitesszerek vannak ott, az orcáim egész rendben szoktak lenni), használtam tonikként reggel-este, de nem tett hozzá a rutinomhoz, a Cosrx mellett kevesebb mitesszerem volt. Aztán egy hete behisztizett az állam, előjött a szokásos hormonális akném, és sajnos a Benton nem segített úgy az elmulasztásukban, mint a Cosrx, ez utóbbi most nagyon hiányzott. :( Ráadásul a pumpája is olyan erővel lövelli ki a terméket, hogy mindig valamennyi kiloccsan a tenyeremből, ellentétben a Cosrx diszkrét, jól szabályozható szórófejes megoldásával. Úgyhogy nekem sajnos annyira nem vált be, ezt most vissza is cserélem.
Kb. másfél hónapja használom, a karikák eltüntetésében valóban segített és egész hidratálttá teszi a szemkörnyéket, viszont valahogy sosem tud rendesen beszívódni, akár ha csak tényleg minimális mennyiséget is teszek rá. És utána így meg picit kukacosodik.
Update: miután kipróbáltam 2 másik szemkrémet is (Purebess és AHC), azt kell, hogy mondjam, ez nem egy túl jó krém - legalábbis nekem. Azok rendesen beszívódnak, és a mini ránc-kezdeményeimet is szépen feltöltik, sokkal hatékonyabbnak érzem azokat.
Etude House Sunprise Mild Airy Finish SPF50+
Ez a kedvenc fényvédőm, mindig visszatérek hozzá! Igyekszem fizikait választani, és ez célnak tökéletesen megfelel. A tubusból kinyomva elég tejszerű, folyós termék jön ki, illata enyhén alkoholos, de engem nem zavar, próbáltam már sokkal rosszabbat is. Nagyon könnyen eloszlatható, siklik a bőrön. Enyhe fehér réteget hagy, de ha azt egy picit még ütögetjük, várunk vele, el is illan pár perc múlva. BB krémet szoktam csak max használni, az alatt tökéletes. A nap folyamán nem kukacosodik, nem hámlik le a bőrömről. Az én bőrömet nek szárítja egyáltalán, de jól alá is hidratálok (koreai rutint használok, tonik 2-3 rétegben, szérum, esszencia és krém vagy lotion), így a kombinált bőrömet nem sivatagosította el az orcákon sem. És pattanásokat sem okozott. Nekem abszolút 5 csillag. :)