homonnaizs
Krémmániás adás-vétel
21 ELADÓ KRÉM
99 VÉLEMÉNY
Atkinsons Her Majesty The Oud EDP
2021. június 25.Megakartam ismerni ezt az illatot így tudok róla véleményt írni, az elején nekem az oud jön, de mellette sok finom virág aztán így váltva hol oud hol virág nagyon érdekes karakteres illat ami a végére teljesen meg is szelídül ,nincs túl nyomva az oud, bár aki nem szereti, de egy próbát mindenképp megér, sőt ebben a 35 fokos melegben kifejezetten illatozik, feltünő illat, nem mindenanapi, figyelemfelkeltő!
Az én orromnak és bőrömnek tökéletes illat a maga élénk ám de nőiesen nőcis illata ,valóban óvatosan kell adagolni de hogy nem megy el mellette senki szó nélkül, az garantált! Kiteljesedés érzést ad! nem kell azon gondolkodni hogy mit fujjak, mennyit és mikor ! szerelem ******** imádom és szeretném ha ez örökké tartana ,összeállt ez az Én nagybetűs illatom!<3
Christian Dior La Collection Privée Gris Montaigne
Igazi finomság nyárra, elegáns kifinomult illat ,próbáljátok ki ! igen több adatlapja is van ,de az illat isteni csoda, ma is őt fújtam reggel és délután 3-kor jött be egy kolleganő és mondta micsoda finom illat van itt! elegánsan fényűző és tényleg maga nmében páratlan szépség!