KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ildiko9

adatok

4850 pontRegisztráció dátuma: 2017. június 30.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

4850 pontRegisztráció dátuma: 2017. június 30.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

98 VÉLEMÉNY

Ajmal Santal Wood EDP

Ajmal Santal Wood EDP
2019. január 1.

Csendben üldögélek a bálteremben. A megszokott európai viselet helyett szári van rajtam, gyönyörűen, gazdagon hímezve. Jellegzetes keleti illatok mindenhol, halkan szól a zene. Várnak valakit. Nyílik az ajtó, s hamisítatlan indiai eleganciával belép a herceg. Összesúgnak a háta mögött, magas, elegáns, délceg, szúrós szemű, és felém közeledik. A zene felerősödik, és a táncparketten érzem magam. Magához ölel tart erősen. Édes-fűszeres illat, mely belengi ezt a néhány négyzetmétert, míg együtt táncolunk. Soha nem tudom meg ki Ő, és miért választott engem. Az érzékek tánca ez. Néha füstös és nehéz, néha friss és üdítő, s van amikor édes, mint a leggyengébb szerető. Ezer arcát mutatja a tánc közben. Szól a zene, erősödnek az illatok, tudom, ezt a táncot nem lehet elfelejteni. India...a varázs. A kezdet és a vég.
Folyamatosan változik eme illatcsoda, a legszebb indiai szantálfa olajából készült. Minőséghez nem férhet kétség.
Majd tovább álmodom, Jaipur csodás kis ablakán nézek ki, bőrömön érezni az illatot és az ölelést. Ezeregy éjszaka meséi, egyetlen illatban.
Nyújtózom egyet.
Hogy aludtál szívem? Mi szépet álmodtál? S én csak elmosolyodom, belenézek a vakító kék szemekbe, a páromra, aki lassan 30 éve életem párja. Ránézek a parfümös szekrénykéjére, ott mosolyog rám Jaipur...s az az indiai éjszaka. Mellébújok, bizonságos ölelésében találom meg a nyugalmat. Messze van már a herceg, nekem életre szóló bizonyosság kell, hogy Ő az egyetlen, a valódi, s az igazi.
Mosolyogva nézem, ahogy reggel magára fújja, s az illatból a szobába hagy egy kis csodát. Az örök kalandok élményét.

Acqua di Parma Magnolia Nobile

Acqua di Parma Magnolia Nobile
2018. december 13.

Updl
Becsukom a szemem...és újra ott vagyok. Nagyon-nagyon messze. Érzem az autó zúgását, érzem, ahogy a félelem maga alá akar gyűrni. De nem hagyom. Félelem, mert félek a csalódástól, az évek óta tartó álom - talán mégsem olyan lesz, mint amilyennek elképzeltem. A szemem már nyitva, de nem látok. Forrón csorognak le a könnyeim. Egyedül vagyok.
Egyedül a végtelen sivatagban. Bármerre nézek, a szél és a természet csodás munkáját látom, simogatóan gyengéden. Nem akarom megtörni ezt a gyönyörű természeti munkát, nem akarok belelépni...mi jogom hozzá? Majd megteszem az első lépést. Forrón, puhán ölel át a sivatagi homok. Süvít a csend. A szél játszik, simogat, az magnolia illata ölel át. A kietlen sivatagban nincs magnolia. Mégis most énekel.

Szomorúan, búsan, de vigyázva.
Óvva, vigyáz rám. Sehol senki. Furcsa, pedig a filmeken, itt mindig turistatömegek vannak. Mégis - mintha a sors rendezte volna így...sehol senki. Süvít a csend. Énekel a magnilia. Apró porszem vagyok ebben a végtelenségben. Nem látni a sivatag elejét, s a végét sem. Leülök a homokba, becsukom a szemem. Több órányi autóútra vagyunk a legközelebbi falutól. Ezt a békességet, csendet,még sehol sem éreztem.

Fájón, tépőn, de minden szépségével ölel át. A magnolia nem nyom el, csupán jelzi, hogy a sivatagban is nőhet virág.
Ha máshol nem, bennünk biztosan.
A végtelen sivatag illata lett...
------------
Gyönyörűség mindazoknak akik szeretik eme csodás virágot. Nekem bársonyos szirmok érintése, a lágy citrusossággal felváltva, a krémes eleganciát sugallva, mindent megad. Gyönyörű színe kitűnik a többi közül, de életre igazán akkor kel, amikor a napsugarak cirógatják a bőrömet - ami itt a szigeten bizony az év 340 napján előfordul. Nemesített elegancia, megfelelő hatósugár és időtartam. Sokszor írtátok már Ti is, egy illatot különböző körülmények között kell próbálgatni. Nekem a kedvem is sokszor befolyásolja az adott illatot, és volt amit "eldobtam" - holott nem Ő volt a hibás... (...)
Ő nem az ősz illata. Ő a tavasz, talán a késő esti nyarak illata lesz. Bőrön nekem 8 órát bír ki, gyönyörű leszáradással.
Tökéletes - nekem. Ő lesz a következő, aki most felkerül a polcomra.

Amouage Interlude Woman

Amouage Interlude Woman
2018. október 31.

Illatmintákat rendeltem, és az sem titok, hogy az itt olvasott vélemények adták ennek a fő alapját. A leginkább ezt a csodás sötétkék királynőt vártam. A reptereken már találkoztam Vele, de annyira sok minden van ott, hogy nem egy esetben már az utolsó felszólítással rohantam a géphez (nem is én lennék....), mert úgy el vagyok ott varázsolva. Egy ilyen illatcsodát azonban nem akartam elrontani (ha ez a megfelelő szó) sietséggel.
Fogalmam sem volt, hogy mit várhatok, így nagy izgalommal kentem fel magamra mintácskámat.
Ünnepek jönnek Mindenszentek-Halottak Napja. Talán ez is befolyásolta az érzést, nem tudom. Én egy gyönyörű templom meghitt csendjében éreztem magam. Néhány halk kopogás, szenteltvíz és nyugalom. Meghitt nyugalom. Sokféle van az ember életében, ez az egyik. Nem tudom az összetevőket, képtelenség talán megmondani. Minőség a javából, az elmúlás illata lett nekem. Milliónyi emlék jutott eszembe, egy varázsszőnyeget terített alám, és én csak szárnyaltam. Illatcsoda a javából.
Hordani? nem...nem tudnám. De nem is e szerint csillagozok. Magát a művet, az élményt. Az illat túl sok lenne nekem. Élménynek elsöprő. Próbáljátok ki, és üljetek fel Ti is ennek az illatnak a varázsszőnyegére!

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.