jutkata
Bőrprobléma: | - |
Korcsoport: | >54 |
12 VÉLEMÉNY
Nivea Cseresznyevirág & Jojobaolaj Testápoló
2021. október 2.Ritkán veszek mostanáűban Nivea terméket, mert valahogy nerm váltak be okvetlenül de az is igaz, hogy az alap kék Nivea krémet az összetevő listája ellenére nagyon szeretem. Szerintem semmi extra ez a testápoló, az illata számomra nem az, amit vártam, de ugye ez egyéni. Kellemes viselet, könnyen beszívodott, de úgy kb ennyi is az, amit el tudok róla mondani. Nem hiányzott, amikor elfogyott, így nem is veszem újra. Erős közepes.
Natics Hydra Essence Hialuron Esszencia Málna Illattal
2021. október 2.
A citromost is használom, de ez a málnás egy valódi fincsi illatorgia! Kicsit rózsaszínes is, ezért külön nagyon tetszik. .-)
Teszi a dolgát, szépen hidratál, a nagy kánikulában volt, hogy csak ezt a szérumot -* avagy bocsánat - eszenciát használtam. A flakonért külön plusz pontok, egyszerű a használata és könnyű adagolni vele a cuccot. A barackvirágosra fenem most a fogam, a követkző rendeléemben biztosan benne lesz, vagy a dm--ben bedobom a kosárba és kellő sebességgel haladok majd a kassza felé vele. :-D
Revox Just Niacinamide 10%
Gondoltam megpróbálom, milyen a termék. Nagyon nem vagoyk lenyűgözve, de az összetevő lista alapján nagyon sokat nem is vártam: ez egy niacinamid oldat kis géélesítővel, stabilizáló és tartosító anyagokkal. A várakozásom be is igazolódott, csillapította az arcom izzadását, de ennyi is volt. Se hidratálás, se icipici extra ápolás. Ezért az árért 4 csillag és elköszöntünk egymástól.