Kremcica

adatok

22460 pont

Regisztráció dátuma: 2016. július 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

22460 pont

Regisztráció dátuma: 2016. július 7.
Bőrtípus: Kombinált

Megnézem
Krémmániás vevő: 87 vétel
Megnézem

1272 VÉLEMÉNY

Neutrogena Hydro Boost Water Gel (régi)

Neutrogena Hydro Boost Water Gel (régi)
2023. augusztus 2.

Még februárban vettem meg, de akkor még nem tudtam használni mert annyira könnyed hogy semmit nem csinált a bőrömmel a hidegebb időben. Most már hogy éppen csak hogy kell egy kis hidratálás, már jobb de hajlamos szilikonos rétegként ülni a bőrömön. Az illata nagyon erős és számomra kellemetlen, ráadásul ha valahol szárazabb vagy pattanás miatt sérült a bőröm hajlamos csípni. Plusz pattanást nem tapasztaltam, el fog fogyni de nem lett kedvencem.

Garnier Botanic Therapy Oat Delicacy Sampon

Garnier Botanic Therapy Oat Delicacy Sampon
2023. június 4.

Teljesen jó átlagos drogériás sampon, jól tisztít, nem szárít, jó de erős illatú, szép fényes lesz tőle a haj. DE bár állítása szerint hipoallergén, érzékeny fejbőrre ajánlott, azért ott figyel benne a rengeteg illatanyag és az SLES habzóanyag. Úgyhogy ha valakinek kényes a fejbőre ne ezzel próbálkozzon. Zsírosabb fejbőrön hajlamos kicsit előrébb hozni a hajmosást cserébe kicsit táplálóbb hatású.

Vizol S 0,21% Szemcsepp Száraz Szemre

Vizol S 0,21% Szemcsepp Száraz Szemre
2023. június 4.

Kétszer is megvettem már, patikai ajánlással tartós szemszárazságra. Az eddigi legjobb szemcsepp amit használtam de ez sem tökéletes. A hatása kellemes, nem csíp és érezhetően megkönnyebbül a szem, de nem tartós a hatása. Emiatt hamar fogy és árban is kicsit húzós ha rendszeres veszi az ember. Az adagolása jó, de hozzá kell szokni.