morning_glory

adatok

6105 pont

Regisztráció dátuma: 2011. május 2.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

6105 pont

Regisztráció dátuma: 2011. május 2.
Bőrtípus: Kombinált

302 VÉLEMÉNY

Hurraw! Black Cherry Tinted Lip Balm

Hurraw! Black Cherry Tinted Lip Balm
2017. január 22.

Hidratálhatna kicsit jobban is, de jó az illata, szépek az összetevői, és ugyan nincs sok színe, de az a minimális, ami meglátszik a számon, az szép.

Mádara Time Miracle Eye Cream Bőröregedésgátló Szemránc Krém

Mádara Time Miracle Eye Cream Bőröregedésgátló Szemránc Krém
2017. január 22.

Ez egy nagyon jó kis cucc, kár, hogy ilyen iszonyúan drága, ezért a mínusz egy csillag :(
Egy natúrkozmetikum oldalon a vásárláshoz mintacsomagot kaptam, abban volt benne, a pár milis kis zacsit egy hétig használtam. Hidratáltabb, és kevésbé sötét volt a szemem körüli bőr, illetve ami a a legfontosabb, nem jelentkeztek allergiára utaló tünetek, ami nálam nagyon ritka, ha szemkrémekről beszélünk.
Szóval ha egyszer lesz sok pénzem, vagy látok valahol leakciózva, tuti megveszem :)

Barefoot SOS Repair & Renew Ultimate Youth Serum

Barefoot SOS Repair & Renew Ultimate Youth Serum
2017. január 22.

Egy hete vettem leakciózva, és imádom! Mondjuk a Barefoot termékekkel amúgy is elfogult vagyok, mert iszonyúan jól hidratálnak, értékes alapanyagok vannak benne, és úgy nyugtatják-ápolják a zsírosodásra hajlamos bőröm, hogy közben nem fénylek úgy, mint egy diszkógömb :)
Hogy mennyire hat majd a kialakuló ráncaimra és mennyire feszesít, azt egyelőre nem tudom leszűrni, de az állaga szuper, és a büröm nagyon szereti.

21 ÖSSZETEVŐ

Ethyl Palmate Kockázat: