mrs.imperator
Korcsoport: | - |
Krémmániás adás-vétel
325 VÉLEMÉNY
Kérastase Specifique Bain Divalent Sampon
2023. október 14.Persze egyből kettőt is rendeltem belőle, utolsó esélynek tartott “csodaszer”-ből… nem működik, másnapra ugyanúgy csatak zsír a fejem, de még korpásít is ami soha életemben nem volt eddig, én csak abban reménykedtem hátha kitolja a hajmosást plusz egy nappal, de álmodik a nyomor…. Cserébe borzasztó drága és semmivel sem tud többet mint egy drogériás társa. Sőt, csak rontott. Első próbám a márkával és az utolsó is. Óriási csalódás, végtelenül szomorú vagyok :(
Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50+
2023. augusztus 7.Ez a krém jelenleg számomra a tökéletes fényvédő! Sajnálom hogy nem találtam rá hamarabb. Elképzelni se tudtam hogy van olyan napkrém arcra, ami nem fényes, zsíros, fehér trutyi… konbinált bőrömre maga a tökély. Azonnal beszívódó, full matt finish. Maximálisan elégedett vagyok. Árban is szuper mert 50 milis, a Revox 50-es fényvédője meg csak 30 milis és árban nem nagy a különbség. A csomagolását is szeretem hogy tégelyes és pumpás.
NYX Professional Makeup Bare With Me Cannabis Sativa Seed Oil SPF30 Daily Moisturizing Primer
Teljesen odáig voltam érte hogy fényvédős is, ráadásul SPF 30 ami önmagában megállja a helyét, kellemesen elkenhető, hidratáló és jólesik a bőrömnek, aztán jöttek a gebaszok mint a reggeli rutinban elfogadhatatlan kukacosodás, a fura ragacsos, gumiszerű állaga, a bőrről úgy lehet konkrétan lehúzni szinte mint egy maszkot. Elég bosszantó amikor az ember reggel sietne és az arclemosó és C-vitamin szérum után ezt felkenve esélytelen a smink mert kukacos mint állat :( a másik furcsaság ami feltűnt vele hogy egy utazás alkalmával kis tégelybe nyomtam ki belőle, és ki kellett dobnom a kis utazós tégelyt mert még festékhigítóval, körömlakklemosóval sem lehetett belőle kimosni!!!! Nem csak szérum után kukacosodik hanem egyszerűen erre nem lehet sminkelni. Nagyon sajnálom mert baromi jó termék lenne. Mivel primerként van feltüntetve de pont erre alkalmatlan, 2 csillagot is levonok. Ja és nem is olcsó tegyük hozzá. A NYX Bare with me termékcsaládját amúgy szeretem. Egy ideig kerestem hogy újraveszem de már sehol nem találtam, de így jobb is.