KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ancico

adatok

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

185 ÖSSZETEVŐ

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A málna gyümölcsének a kivonata. A CosIng szerint fokozza a bőr ellenállóképességét. Ezzel összecsengPaula Begoun véleménye is, miszerint antioxidáns és antibakteriális tulajdonsága van, tehát pattanásos bőrre igen jó hatással lehet. Ugyanakkor arra érzékenyekben irritációt okozhatnak a benne található csersavak.

Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A tözegáfonya gyümölcsének kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint asztringens vagyis összehúzó hatással van a bőrre. Paula Begon szerint kiváló természetesantioxidáns összetevő és gyulladáscsökkentő.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Astaxanthin a|sz EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Pirosas-narancsos színű karotinoid fajta, mely természetes formában megtalálható bizonyos tengeri növényekben, algákban éshalakban (pl.a lazac is ennek a festékanyagnak köszönheti piros színét). Az összetevő erős antioxidáns hatással rendelkezik -a truthinaging úgy tudja, hogykb.100-500x erősebb,mint az E-vitamin (bármég nem igazán készültekolyantanulmányok, melyek kifejezetten az összetevő a... tovább >>

Retinol a|v EWG Kockázat:

A-vitamin, mely hatásos antioxidáns és sejtszabályozó, vagyis segíti a sejtek normális működését, egészségesebb és jobb sejtek képződését. A retinoidoknak a retinyl palmitate után a második leggyengébb formája. Kettő metabolikus lépésre (sejtben történő kémiai átalakulásra) van szükség ahhoz, hogy eljussunk a valódi hatóanyaghoz, a retinolsavhoz: retinol → retinaldehide → retinolsav.... tovább >>

Menthyl Lactate EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Mentolból származó összetevő, amit hűsítő és illatanyagként hasznának a kozmetikumokban. Elvileg kevésbé irritáló összetevő, mint a mentol, de Paula Begountól így is szomorú smilet kapott.

Isopropylparaben ta|par EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A bambusz szárának a kivonata. A CosIng besorolása szerint bőrkondícionáló. Magas szilícium (kovasav) tartalma van, melynek finom részecskéi ideális bőrradírozók.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.