KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ancico

adatok

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

185 ÖSSZETEVŐ

Sodium Lactate h EWG Kockázat:

A tejsav nátrium sója, melyet hidratáló és ph szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban. A kozmetikumokon kívül élelmiszerekben is találkozhatunk vele E325 néven, ahol gombaellenes hatása miatt húskészítmények szavatosságának a meghosszabítására használják.

Alcloxa EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az Alcloxa az allantoin nevű gyulladáscsökketnő alumínium sója. Az összetevő gyártója szerint az alcloxa rendelkezik az allantoin nyugató és az alumínium együletek összehúzó ésenyhe antimikrobiális hatásával egyaránt. Az összetevővel leggyakrabbandezorodokban találkozhatunk, mint izzadsággátló összetevő.

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil ti|eu EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Ricinusolajból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer.

PPG-26-Buteth-26 EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőr- és hajkondícionáló. Paula Begoun szerint többfunkciós összetevő, és ő megemlíti többek között az emulgeáló, tisztító tulajdonságát is. Bár szintetikus összetevő, nem irritáló, és nincs ismert egészségügyi kockázata.

Aloe Barbadensis Leaf Juice gy EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az aloe vera leveléből származó lé, melynek a bőrön alkalmazva nyugtató, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.