KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ancico

adatok

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

185 ÖSSZETEVŐ

C18-36 Acid Triglyceride eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil eo EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

A vad-káposztarepcemagjának az olaja, mely egy illatmentes növényi olaj. Kiváló bőrpuhító (emollient) és Paula Begoun szerint talán antioxidáns tulajdonsága is van.

Citrus Medica Limonum (Lemon) Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Ilyen összetevőt nem ismer a CosIng. A citrus medica nem is a citrom (lemon) latin neve, ezt a gyümölcsöt angolul "citron" - nak hívják. Valószínüleg a sokféle citrusfaj egymáshoz közel álló hibridjei lehetnek ezek a gyümölcsök. A CosIng-ben "citrus medica vulgaris fruit extract" szerepel. Ez antioxidáns és fémionmegkötő funkciókkal szerepel a kozmetikai készítményekben.

Mandelic Acid kh EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Keserű mandulából származó gyengédnek számító alfa-hidroxi sav (AHA) féle, ami a többi AHA savhoz hasonlóan gyengéden hámalsztja a bőr felszínét, így hatásosan kezeli a pattanások visszamaradó nyomait, és segít elhalványítani a bőrön ottmaradó sötét foltokat. Az AHA-k közötti különleges tulajdonsága, hogy antibakteriális hatása is van, és 5% és 10%-os mennyiségben is hatásos lehet a pattanások... tovább >>

Sodium Lauryl Sulfoacetate ti EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az SLS-hez hasonló tisztítószer, habképző anyag. A Personal Care Councilinformációi szerint azonban nagyobb molekuláris mérete miatt az SLS-selellentétben nem tud bejutni a bőrbe, így nem okoz irritációt sem. A neten található források ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy "sokkal enyhébb tenzid az sls-nél" odáig, hogy "nem sokkal különb az SLS-nél".

Disodium Laureth Sulfosuccinate ti EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Felület aktív anyag, tisztítószer, habosító. A tisztító szerek között gyengédnek számít, mely nagy koncentrációban is csak kicsi irritációt okoz. Leggyakrabban samponokban, habfürdőkben, tusfürdőkben találkozhatunk vele. (Forrás: truthinaging)

Potassium Chloride EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Kálisó.Szervetlen só, tiszta állapotban szagtalan, fehér színű vagy színtelen kristályokat alkot.A kozmetikai iparban viszkozitást stabilizáló és növelő szerként, vagyisa sűrítőanyagként használják.

Sodium Cocoyl Glycinate ti EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Medicago Sativa (Alfalfa) Extract i EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Lucerna kivonat. A CosIng szetint tonikumnak használják a kozmetikumokban, A CosmeticsCop szerint még antioxidáns tulajdonságai is lehetnek.

Sárgarépa kivonat. A CosIng hivatalos funkcióbesorolása szerint illatanyag és bőrkondícionáló. Paula Begoun szerint bár a sárgarépának antioxidáns hatása van a bőrön alkalmazva dermatitiszt (a bőr begyulladása) okozhat. Egyéb forrás szerint a sárgarépa kivonta A vitaminnal látja el a bőrt, mely hozzájárul a sejtek egészséges működéséhez.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.