KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ancico

adatok

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

185 ÖSSZETEVŐ

Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A gapot kivonata.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionálóhatású összetevő. Az összetevő egyik gyártója szerinta gyapot kivonata védi a bőrt, támogatja annak barrier funkciójátés még enyhe antibakteriálisa hatása is van, ezeken kívűl vitamin tartalmúkészítményekbenszolubilizáló szerepet is betölthet.

Trisiloxane EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint a kozmetikumokbanhabosodást gátló, bőrkondícionáló hatású összetevő. Az EWG információi szerint a fő gond az összetevővel, hogy nem bomlik le, és a környezetben idővel halmozódik. A trisiloxane-nalleggyakrabban hajápolókban találkozhatunk.

Ascorbic Acid Polypeptide a|pep|v EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Malic Acid EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Almasav, a gyengébb AHA-savak közé sorojuk. A CosIng szerint ugyan csak a kozmetikumok pH-jának beállítására használják, de kémiai szerkezete miatt egyéb hatásokat is tulajdoníthatunk neki. Noha a kozmetikumokban található koncentrációban nem hámlaszt, de mindenképpen segít a hatóanyagok felszívódásában, és a bőr tisztításában.

Morus Alba (White Mulberry) Leaf Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Hordeum Vulgare Leaf Extract EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Közönséges kakukkfű virágának és levelének a kivonata. A CosIng az összetevőt maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése), tonizáló, bőr javító összetevőnek kategorizálja. Paula Begoun szerint bár a kakukkfűnek antioxidáns tulajdonsága van, a benne található illatanyagok bőrirritálóak.

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil eo EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

A szezám magjából kivont olaj. Illatmentes, növényi eredetű olaj, melyet aCosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat semlegesítő, bőrpuhító, haj-és bőrkondícionáló tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Az összetevővel leggyakrabban testápoló termékekben és rúzsokban találkozhatunk.

Nyírfa levél. A Dr Hauschka honlap szerint a nyírfa elsődleges gyógyhatása, hogy vizelethajtó és anyagcsere elősegítő hatása van, így méregtelelnítő kúrákban használt. A nyírfa nedve pedig hajhullás, korpa és hajzsírosodás elleni anyag, mellyel hajápoló termékekben találkozhatunk.

Thymus Vulgaris (Common Thyme) EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Közönséges kakukkfű. A kozmetikumokban levelének, virágának a kivonatát és olaját is felhasználják. A CosIng a kakukkfű különböző származékait maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése), tonizáló, bőr javító összetevőnek kategorizálja. Paula Begoun szerint bár a kakukkfűnek antioxidáns tulajdonsága van, a benne található illatanyagok bőrirritálóak lehetnek, más antioxidánsokkal együtt és kis... tovább >>

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.