KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ancico

adatok

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

185 ÖSSZETEVŐ

Behentrimonium Chloride ta EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Sárgás, viaszszerű anyag, melydocosyltrimethylammonium chloride vagy BTAC-228 néven is ismert. Elsősorban hajápoló termékekben találkozhatunk vele, ahol elektromos töltődést megakadályozó anyagként, hajkondícionálóként és tartósítószerként funkcionál. 0.1%-nál kisebb mennyiségben használt. Nagyobb koncentrációban erősen irritáló. Forrás: truthinaging

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Rice Ferment Filtrate (Sake) EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Oryza Sativa (Rice) Bran Oil eo EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Korpaolaj, melyet arizskorpájából sajtolnak ki. Zsírsavakban és természetes antioxidánsokban (elsősorban E-vitaminban)gazdag, illatmentes olaj. Könnyen felszívódik a bőrön, nem hagy ragacsos érzést maga után.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emollinethatású összetevő, vagyispuhítja, nyugtatja, simítja a bőrt, és segítia krémek kenhetőségét.

Poloxamer 185 ti|eu EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Calcium Sulfate EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Kalcium-szulfát, melynek a fő forrása aWikipédia adatai szerinta természetbenmegtalálható gipsz és evaporit, de a kalcium-szulfát számos egyéb kémiai eljárás melléktermékeként is keletkezik.Átlátszatlanná tevő, összecsomósodást megakadályozó,sűrítő segédanyagként használt a kozmetikumokban, és a többi agyaghoz hasonlóan remek zsírfelszívó, és hasznos összetevő olajos, pattanásos... tovább >>

Oleyl Alcohol eo|eu EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott Komedogén index: Irritatív index:

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Dioleyl Tocopheryl Methylsilanol a EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Canola Oil eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A "canola olaj" egy speciálisan nemesített repcefajból készült növényi olaj. Mind megenni, mind a bőrünkre kenni kiváló, hiszen nagyon gazdag telítetlen zsírsavakban, sőt az esszenciálias zsírokban is. Kozmetikumokban főként bőrkondícionálónak, és emollientnek használják.

Manganese Pca h EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.