KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ancico

adatok

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

1680 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

185 ÖSSZETEVŐ

Magnesium PCA h EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Fehér, por állagú, vízben jól oldódó anyag. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló, vízmegkötő hatása van. Az összetevővel hidratáló termékekben találkozhatunk a leggyakrabban.

Ammonium Glycyrrhizate i EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A glicirrizin sav ammóniumsója. A glicirrizin nagy mennyiségben található az édesgyökérben, ez adja a növény édes ízét. Számos orvosilag kedvező hatása mellett a kozmetikai szerekben is alkalmazzák bőrkondícionáló illetve maszkoló (más összetevők kellemetlen szagának ill. ízének elfedésére szolgáló) összetevőként. Népszerű alkotó pl. az ajakbalzsamokban.

Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A vadgesztenye magjának kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő.Más források szerint ezen kívüla bőr értágulataira összehúzó hatással van, és meggyorsítja a vérelvezetést.

Smithsonite Extract a EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az olajpala lepárlási termékének, azIchthammolnak egy másik formája.Természetes erdetű, barna színű, áthatószagú összetevő.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antimikrobiális (vagyis segít a bőrön található mikroorganizmusok egyensúlyban tartásában), korpásodásgátló ésfelületaktív anyag. Az összetevővel leggyakrabban korpásodás elleni samponokban találkozhatunk, de előfordul pattanás... tovább >>

Althaea Officinalis Root Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Afehérmályva, vagy más néven orvosi ziliz gyökeréből készült kivonat. Kozmetikumokban bőrkondícionálónak használják. A fehérmályva kivonata főként gélesedő szénhidrátokat, és flavonoidokat tartalmaz, ami miatt erős gyulladásgátló, bőrpuhító tulajdonságú lesz. Néha méghidratáló effektust is tulajdonítanak neki.

Punica Granatum (Pomegranate) Extract a EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A gránátalma kivonata. A CosIng szerint tonizáló, bőrösszehúzó és a kozmetikai szerek szagát elfedő (maszkoló) összetevő. Paula Begoun kiváló alkotónak tartja antioxidáns illetve rákellenes hatása miatt, ám ezt egyelőre emberi bőrön nem, csupán állatkísérletekbensikerült bizonyítani. Az érett, ráncosodó bőrmegjelenését jelentősen javítja.

Retinal v EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Retinaldehyde. Az A-vitaminnak egy formája, mely csupán egy metabolikus lépésre (sejtben történő kémiai átalakulás) található a biológailag aktív hatóanyagtól, a retinolsavtól, azaz maga a retinolsav után a második legerősebb retinoidféle. A retinal kiváló összetevő a napsugárzás öregítette bőr regenerálására, hatásos a pattanások és pigmentfoltok kezelésében, fontos sejtjelző anyag (a... tovább >>

Sclerotium Gum EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Gélszerű összetevő, melya CosIng hivatalos funkció besorolása szerintsűrűség- és emulzióstabilizáló anyagként használatos segédanyag, amibőrkondícionáló hatással is bír. Paula Begoun nem kiváló, de megfelelő összetevőnek tartja.

C9-15 Fluoroalcohol Phosphate EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.