KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

birokitti

adatok

1640 pont



Regisztráció dátuma: 2014. szeptember 5.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport: 25-34

1640 pont



Regisztráció dátuma: 2014. szeptember 5.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport: 25-34

4 ÖSSZETEVŐ

PEG-8 Methyl Ether Triethoxysilane EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Nem szabványos INCI név. Jelentése: kókuszvirág cukor. A kókuszcukor (vagy más néven pálmacukor) a kókuszpálma virágának nektárjából előállított hagyományos cukor. Jellemzően bőrradírozó termékekben találkozhatunk vele.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.