KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

kathybug

adatok

2115 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 1.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

2115 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 1.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

153 ÖSSZETEVŐ

Trideceth-9 ti|eu EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Cocoglycerides eo|eu EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Kókuszolaj származék, melyet állagjavító, emolliens éssűrítő anyagként használnak a kozmetikumokban. Bőrre kenve selymes érzetet hagy maga után.

Polyglyceryl-3 Diisostearate eu EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen Komedogén index: Irritatív index:

A Polyglyceryl-3 Diisostearate egy olyan vegyület, amit elsősorban ajakápolóknál és rúzsoknál használnak puhító hatása miatt, bár megtalálható a fényvédőkben, bronzosítókban, hidratáló krémekben és az anti-aging szérumokban is. (Forrás: truthinaging) A CosIng hivatalos besorolása szerint emulgeálószer.

Hivatalos funkcióbesorolása antioxidáns. Az összetevő meggátolja az oxigénnel való reakciókat, melyek a telítettlen zsírsavak avasodását okozzák. Gyakori összetevője a szappanoknak.

Bis-PEG/ PPG-20/ 20 Dimethicone ti|eo|eu EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Polyglyceryl-2 Caprate eu EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Glycine Soja (Soybean) EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Szójaglicin, melyet a szójababból nyernek ki. A kozmetikumokban a szójaglicint sokféle formában használják (szójabab kivonat, olaj és fehérje.) Paula Begoun szerint a szójabab kivonat hatásos antioxidáns és gyulladáscsökkentő anyag. A szójában található genisteinnek állítólag kollagén termelést elősegítő hatása van, valamint befolyásolja a bőr rugalmasságát és vastagságát is, így egyre többször... tovább >>

Prunus Dulcis eo EWG Kockázat:

Édes mandula. A kozmetikumokban mandula alatt leginkább a madulaolaj értendő, amely bőrpuhító, emollient anyagként használt. A Dermaxime honlapja szerint a mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön.

Oleth-12 ti|eu EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate ti|eu EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.