KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

kathybug

adatok

2115 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 1.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

2115 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 1.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

153 ÖSSZETEVŐ

Zinc Aspartate EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Manganese Aspartate EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Copper Aspartate EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Mandarinhéj olaj. A Dermaxime szerint a mandarin olajnak sejmegújító és antiszeptikus hatása van, segít a bőrt megtisztítani és egyensúlyba hozni. Ugyanakkor más citrusfélék olajához és kivonatához hasonlóan potenciális bőrirritáló.

Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract ta EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A japán lonc kivonata,ami meglepő módon tartósítószerként szolgál a kozmetikumokban. A virágban ugyanis a parabén egy természetes formája található meg, aparahydroxy benzoic acid (PHBA), ami bár nem teljesen azonos a mesterséges parabénekkel, ugyanazt a benzol gyűrűt tartalmazza, ami az egészségügyi kockázatokat felveti.Szóval parabén álruhában. Ha az egyiket elkerülöd (ami egyébként nem... tovább >>

Juniperus Communis (Juniper) Oil i EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Közönséges boróka olaj. A kozmetikumokban gyümölcsének és fájának a kivonatát és olaját egyaránt használják. A CosIng besorolása szerint a borók különféle formái illatanyagként használtak. A Wikipédia szerint a boróka gyógynövény és a boróka teának vizelethajtó, emésztést serkentő, vesekőoldó, epekőoldó hatása van.

Nem hivatalos INCI összetevő. Halványsárgaga színű olaj, melyet egymadagaszkárban honos fa kérgéből vonnak ki.

Galactoarabinan EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Vörösfenyőből kivont poliszaharid (nagy molekulájú szénhidrátféle), melynek a Cosmetics and Toiletries újság szerint számos előnyös tulajdonsága van: csökkenti a bőr külső rétegének, az epidermisnek a vízveszteségét, segít az apró ráncok csökkentésében, és növeli az AHA savak hatékonyságát az irritáció növelése nélkül, valamint in vitro (kémcsőben végzett) kísérletek szerint a fényvédő krémek... tovább >>

Acetum EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Ecet.Szerves sav, melyet a kozmetikai iparbantöbbnyire hajápolási termékekben használnak, de alkalmazzák még szájöblítőkben, leheletfrissítőkben és bőrápolási termékekben is.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antisztatizáló hatású összetevő, de más források szerint atermékek PH szabályozására is használják. Használatuk biztonságosnak tartott a kozmetikai termékekben.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.