KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

kathybug

adatok

2115 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 1.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

2115 pont



Regisztráció dátuma: 2010. szeptember 1.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

153 ÖSSZETEVŐ

PEG-5 Pentaerythrityl Ether eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Agar EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Az agar tengeri vörösmoszatokból nyert poliszacharid-keverék.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gélképző,viszkozitást szabályozó (sűrűség szabályozó),megkötő (a krém jobban a bőrhöz „tapadjon”)hatású összetevő, deszagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt is használják a kozmetikumokban.Mivel rengeteg vizet vesz fel, ezért a bőr nedvesítésében van szerepe, kiváló vízmegkötő és bőrsimító... tovább >>

PPG-15 Stearyl Ether eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Színtelen vagy halvány sárga, olajos folyadák, mely a bőrnek sima és buha érzetet ad. Leggyakrabban tisztító szerekben és hidratáló krémekben találkozhatunk vele mint emollient anyaggal.

Verbascum Thapsus gy EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Molyhos ökörfarkkóró. A Wikipédia szerint a növény gyulladáscsökkentő hatású. A CosIng szerint a növény kivonatát és levelét egyaránt használják. Bőrkondícionáló, nyugtató összetevő.

Kubébabors. A növény nem szerepel semmilyen formában a hivatalos CosIng adatbázisban. Az EWG adatbázisa szerint gyümölcsének olaját és kivonatát használják, mindegyik illatanyag.

Szegfűszeg. A kozmetikumokban a szegfűszeg különböző részeinek olaját és kivonatát egyaránt használják. A CosIng a szegfűszeg különböző részeit illatanyagnak kategorizálja, virágának kivonata szövet összehúzó, tonizáló összetevő. Levelének kivonata hidratáló. A TruthInAging szerint a szegfűszeg olajnak gomba és baktérium ellenes tulajdonsága is van. A szegfűszegolajban található a... tovább >>

Narancs virág. Paula Begoun szerint illatanyag, mely irritáló hatással lehet a bőrre.

Kínai gyömbér. Nem igazán érhető el információ arról, hogy mire szolgál a kínai gyömbér a kozmetikumokban. A CosIng adatbázisában mind a levél, mind a gyökér kivonata szerepel, és mindegyiket bőrkondícionáló összetevőnek kategorizálja.

Benedekfű. Népies neve áldott bogáncs, keserű bogáncs, áldottfű, áldott bárcs. Gyógynövény, mely emésztés- és étvágyjavító hatású, gyomorsav-elválasztást fokozó szer, és alkalmazzák a népi gyógyászatban epehajtóként is. A kozmetikmokban a növény kivonatát használják, melyet a CosIng bőrkondícionáló, tonizáló összetevőnek sorol be.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.