KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

linda_lepres

adatok

920 pont



Regisztráció dátuma: 2011. március 2.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

920 pont



Regisztráció dátuma: 2011. március 2.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

46 ÖSSZETEVŐ

Ethyl Undecylenate i EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Methyl Undecylenate i EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Saccharomyces/ Tourmaline Ferment EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Saccharomyces/ Malachite Ferment EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Rose Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

PPG-2 Myristyl Ether Propionate eo EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen Komedogén index: Irritatív index:

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Ilex Aquifolium Extract EWG Kockázat:

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil i EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az európai mogyorómagjából kinyert olaj, melyg gazdagE-vitaminban, telítetlen zsírsavakban, és linolénsavban.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint maszkoló, vagyis szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt használnak a kozmetikumokban.Paula Begoun szerint a mogyoróolaj emollient (bőrpuhító) hatással is bír, és kiváló természetes hidratlószernek tartja.

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Retek gyökeréből, fermentálással előállított összetevő. A fermentálás során egy antimikrobiális peptid keletkezik, aminek antimikrobiális, természtes tartosító hatása van. Megtalálható az összetevő természetes tartósítszer komplexekben is, bár nem olyan hatékony, mint a jól ismert egyéb tartósítók (parabének vagy phenoxyethanol.) Forrás: truth-in-aging, BFT

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.