KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

misoko

adatok

1265 pont



Regisztráció dátuma: 2011. február 8.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

1265 pont



Regisztráció dátuma: 2011. február 8.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

23 ÖSSZETEVŐ

Papaver Somniferum Seed EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Mák. A kozmetikumokban a mákot magát dörzsölő anyagként, fizikai bőrradírként használják.

Az összetevő nem szerepel sem a CosIng sem az EWG asatbázisában. Az sodium heliate elivleg az elszappanosított napraforgó olaj.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Savó, aludttej, mely a sajtgyártás folyamatának mellékterméke. Paula Begoun szerint szájon át bevéve a savó kiváló antioxidáns, de nem tudni, hogy ezt a tulajdonságát a kozmetikumokban is megőrzi-e. Valószínűleg a tejsavó leginkább, mint vízmegkötő, hidratáló anyag szolgál a kozmetikumokban.

Sodium Olivate ti|eu EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Elszappanosított olívaolaj. A szappankészítés során keletkező felületaktív anyag, tisztítószer.Természetes anyagnak számít, melynek használata megengedett organikus kozmetikumokban.

Nem szabványos INCI név, az összetevő nem található sem a CosIng sem pedig az EWG adatbázisában. A Sanoll oldala szerint elszappanosított napraforgómag-olaj: nátronlúggal hagyományos eljárással hiegen szappanosított anyag.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Pyrus Cydonia (Quince) Seed Extract EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Algin EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Algin, vagy alginsav.Az alginsav bizonyos barna algák sejtfalának alkotórésze. Ez a hosszú láncú, D-mannuronsavból és L-guluronsavból álló, vízoldható szénhidrát gélesítő, viszkozitásnövelő a kozmetikumokban.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.