KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

narika94

adatok

100 pont



Regisztráció dátuma: 2010. december 31.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

100 pont



Regisztráció dátuma: 2010. december 31.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

5 ÖSSZETEVŐ

Fehér tölgy kivonat. Kevés információ érhető el arról, hogy mire szolgál a fehér tölgy, mint kozmetikai összetevő. A CosIng a fehér tölgy kérget bőrjavító összetevőnek és szövet összehúzónak kategorizálja.

Saccharomyces Ferment Filtrate h EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az élesztőgombaszűrlete.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint az összetevő segít a bőrben tartalni a nedvességet.

CI 16255 sz EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

PPG-12 EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Stearamide Amp EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.