KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

pumukli21

adatok

875 pont



Regisztráció dátuma: 2010. december 6.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 35-44

875 pont



Regisztráció dátuma: 2010. december 6.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 35-44

31 ÖSSZETEVŐ

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Rh-Polypeptide-11 pep EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Oligopeptide-10 pep EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Benzyl Cinnamate i EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Benzil alkohol és a fahéjsav észtere. Szintetikus illatkomponens. Allergia és immuntoxicitás tekintetében közepes kockázatú vegyület, kozmetikumokban való felhasználását jogszabályok korlátozzák. Magasabb koncentrációban erőteljesen irritatív, allergén és idegkárosító hatású. Limitált koncentrációban biztonságos, de allergizálhat.

Charcoal Powder sz EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Porított faszén. A szén abszorpciós tulajdonsággal bír, ezért gyakori összetevője a különféle arcmaszkoknak, bár gyakorta olyan tulajdonságokat is tulajdonítanak az összetevőnek, melyekről nem igazán láttak még napvilágot kutatások (pl. pattanástalanít, méregtelenít), ahogy arról sem, hogy egy átlagos fogkrémnélhatásosabban tisztítja és fehéríti a fogakat.

Silt h EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Iszap, melyet a kozmetikumokban hidratáló, szövet összehúzó és mattító (képes a bőrről a felesleges olajat felszívni) tulajdonságai miatt használnak. Az iszap ez utóbbi tulajdonsága miatt segíthet a pattanások kezelésében is. Az iszap rendszerint kis részben (10% körül) tartalmaz agyagot is.

Sodium Palmate ti|eu EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Elszappanosított pálmaolaj. Pálmaolajból előállított összetevő, mely a szappangyártás egyik leggyakrabban használt alapanyaga. Az összetevő tisztítószer és emulgeáló anyag. A sodium palmate természetes anyagnak számít, melynek használata megengedett organikus kozmetikumokban.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.