KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

rakkoktel

adatok

765 pont



Regisztráció dátuma: 2010. augusztus 22.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

765 pont



Regisztráció dátuma: 2010. augusztus 22.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

247 ÖSSZETEVŐ

Isostearyl Palmitate eo EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Polymethylsilsesquioxane szil EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A CosIng besorolás szerint átlátszatlanná tevő segédanyag, a TruthInAging szerint pedig felületi hártya képző anyag, mely a többi szilikonhoz hasonlóan selymes, sima érzetet hagy maga után a bőrön.

Isocetyl Alcohol eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott Komedogén index: Irritatív index:

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Dimethicone Silylate EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Kaolin EWG Kockázat: EWG Adat: közepes Komedogén index: Irritatív index:

A kaolin egy agyag szerű ásvány, melyet évszázadok óta használnak a kozmetikumokban elsősorban olajfelszívó, mélytísztító tulajdonsága miatt. Leggyakrabban mélytisztító és zsíros, pattanásos bőrre szánt arcmaszkokban találkozhatunk vele. A kaolin oldhatatlan fehér por, melynek kiváló felszívó tulajdonsága van és így képes a bőrt megtisztítani a felesleges olajtól és kosztól.

Isodecyl Isononanoate eo EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Ez egy nagyon új kozmetikai összetevő a piacon, ezért még nem nagyon hozzáférhető róla információ. Kozmetikumokban antisztatikus (elektromos töltődést megakadályozó)komponensnek használják, ezen kívül emoillent és bőrápoló tulajdonságú.

Tetrahexyldecyl Ascorbate a|v EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

A C-vitaminnak egy kifejezetten stabil, olajban oldódó formája, melynek in vitro tesztek szerinta tiszta C vitaminnal (Ascorbic Acid) elvileg egyező a hatása, ráadásul a bőrbe is könnyen felszívódik. A truthinaging információi szerintaz összetevő képes arra, hogy a bőrt glikozaminoglikánok termelésére ösztönözze, vagyis növeli a hidratáltságát.

Propylene Glycol Laurate ti EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Hexyl Laurate eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Hexyl alkohol és laurinsav észtere (sav és alkohol kémai reakciójával keletkező vegyület), melyet bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.