KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

razovairotkiv

adatok

610 pont



  Just a makeup
Regisztráció dátuma: 2011. július 1.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

610 pont



  Just a makeup
Regisztráció dátuma: 2011. július 1.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

6 ÖSSZETEVŐ

Sucrose Trilaurate EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Nem szabványos INCI név. Jelentése vitaminok keveréke. Sjanos nem tudni pontosan, hogy ez mit takar.

Butyl Ester Of PVM/ MA Copolymer EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Melaleuca Leucadendron (Cajuput) Oil EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A cajeputolaj a kajepot nevű növényből nyert illóolaj.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint maszkoló (szagokat, ízeket semlegesítő hatású), tonizáló hatású összetevő.Eukaliptuszra emlékeztető illata van. Paula Begoun szerintaz állításokkal ellentétben nem készült még olyan kutatás, mely azt bizonyítaná, hogy antebakteriális hatással lenne a bőrre, sőt, mégbőrirritációt is okozhat.

PEG-18 Palm Glycerides eo|eu EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Silver / CI 77820 sz EWG Kockázat:

Ezüst, melyet egyrészt színezékként használnak a kozmetikumokban másrészt pedig fertőtlenítő hatása is van. E szerint a cikk szerint az ezüst nanorészecskék stabilak, nem szívódnak be a bőrbe és baktérium és gombaellenes hatásuk van, így az ezüst nanorészecskék tartósítószerként használhatók a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint azonban a bőr ezüsttel való hosszú érintkezése szürkéskékké... tovább >>

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.