Oswin Oswald
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
Krémmániás eladó: 2 eladás | Megnézem |
16 VÉLEMÉNY
Benton Snail Bee High Content Essence (régi)
2018. július 28.
Egy teljes üveget "fogyasztottam" el, szerettem használni, bár a pattanások után maradt foltok halványításában nekem nem segített olyan sokat - tulajdonképpen a kevesebb bőrhibám sem volt, amíg használtam - sajnos. (A high content skin és lotion mellett használtam a esti rutin részeként.)
A hidratáló hatása viszont egyértelműen kárpótolt, csak azért nem vásárolom újra a közeljövőben, mert még keresem a tökéletes eszenciát.
Fiatalabb barátaimnak ajánlgattam*, mert a hazai drogériás/patikai vonalon nem találni hasonló terméket, és szerintem a fiatal, problémás bőr legjobb barátja lehet. Én kamaszkoromban legalábbis öltem volna hasonlóért.
*FYI: megváltozott az összetevőlista (én még a régit használtam) - "felhígították" a formulát. A korrekcióig érdemes a márka hivatalos weboldalán tájékozódni.
Benton Snail Bee High Content Skin (régi)
2018. július 28.
Az első klasszikus tonerem, ezt is szerette a bőröm: az essence és a lotion mellett használtam az esti rutin részeként. A bőröm fantasztikusan hidratált volt tőle - akkor is ha például utazás miatt egyedül őt használtam.
Ahogyan előttem is írták, sajnos "felvizezték" a formulát, mindenképpen tájékozódjatok vásárlás előtt a hivatalos weboldalon. (Én még a régit használtam.) Ezért nem is fogom újravásárolni. Az új összetevőkkel sajnos már csak a fiatalabb korosztálynak tudnám ajánlani - érettebb bőrre ennél komolyabb összetevőkkel rendelkező termékere lehet szükség.
80 KRÉM
22 ÖSSZETEVŐ
Benton Snail Bee High Content Lotion (régi)
Imádtam. Azért fogalmazok múlt időben, mert megváltoztatták a formulát, amit az új flakon dobozának átböngészése után konstatáltam szomorúan.
(Azóta sem volt kedvem közelebbről megvizsgálni, lehet hogy feldobom eladásra.) A véleményem így sajnos csak a régi változatról szól.
Megkockáztatom, hogy tökéletes volt a kombinált/zsíros, problémás bőrre. Tartalmas, mégsem fullasztó állag; alkohol- és illatmentes; tele gyönyörű összetevőkkel. Nem mellesleg hatalmas adag, nevetséges összegért. Használtam a csiga-méh vonal esszenciáját és tonerét is, de közel sem voltam ennyire megelégedve a hatásukkal. (Később végeztem ki a lotion-t, így volt időm szólóban is tesztelni.)
Tájékozódjatok a márka hivatalos weboldalán az összetevőkről. Nagyon sajnálom, hogy így elrontottak egy teljes termékvonalat, amit annyian használtak, olyan sok különböző problémával nagy megelégedéssel.