KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Pokerarc

adatok

150 pontRegisztráció dátuma: 2015. november 1.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

150 pontRegisztráció dátuma: 2015. november 1.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

3 VÉLEMÉNY

Antonio Banderas Seduction in Black EDT

Antonio Banderas Seduction in Black EDT
2016. április 18.

Azt se tudom, hogy hol kezdjem? Szinte láttam minden Banderas filmet, sőt az okozna fejtörést, hogy mit nem láttam? Mint ffi szereplő, rengeteg filmben, így mindent megnéztem, amiről tudtam, hogy ő is szerepel benne.
Nem értek az illatokhoz, és sohasem úgy vásároltam, hogy most éppen ilyen illatot akarok venni. Ha szembejön velem egy parfüm bolt, akkor benézek ..és kb 4-5 illatot tudok megszaglászni, és ezek közül vagy döntök, vagy nem, de ez biztos!:-) Életben minden vásárlással így vagyok, azonban azzal a különbséggel, hogy kb. tudom, hogy mit szeretnék, azonban az illatokkal kapcsolatban, csak egyszerűen maga illat határoz meg mindent!:-) Nagyon sok dologban határozott vagyok, és pontosan tudom, hogy mit szeretnék, és azt, hogy tudom elérni, de sajnos ezen a téren analfabéta vagyok, csak egy dolgot tudok: SZERETEM, ÉLVEZEM .. ÉS ÖRÜLÖK NEKI! Ez olyan, mint egy szerelem: Meg tudjuk fogalmazni ELŐRE, hogy kiben leszünk szerelmesek. Mit tudunk róla? Egy számunkra elképzelt fantazmagóriát, amiről nem is tudjuk, hogy létezik! Ábrándozunk róla és reménykedünk, hogy érkezik. Aztán jönnek a csalódások, és egy idő után szembesülünk azzal a tudattal, hogy lehet nem is létezik? Aztán érkezik egy váratlan pillant, amiről eddig fogalmunk sem volt, és mint egy áramütés, átrendez mindent bennünk!:-)
Ez az illat is ilyen: első felindulásomban nekem édes volt, de ez kb 5 percig tartott, és utána átalakult minden. Mivel, mint említettem, nehezen tudok illatjegyekről írni, de azt érzem, hogy kimondottan jó érzés, nem túl erős … sőt az édeskés illata is elmúlt, nem érzek citrust, és kókuszt sem .. azonban számomra rengeteg ismeretlen illatot, ami valóban nagyon kellemes, így lemosni se szeretném magamról, de ezt inkább nálam szakavatottabbak határozzák meg! Egy biztos, hogy megtartom, igaz volt segítségem, és NEKI nagyon köszönöm. „SAJNOS” végső pusztulásra ítéltem ( mármint az illatot )!:-)
Tehát röviden tömören: nyugodtan vásároljatok ilyen illatot párotoknak, de csak akkor, ha rám hallgattok!:-) Ha pedig nem ezt, akkor egy másikat! Mindenkinek kellemes gondolkodást, de szerintem ebben az illatban nem fogtok csalódni, mint ahogy én sem, és az Ő-ben sem, akitől kaptam!:-) 5* sem véletlen!:-)

Jaguar Prestige for Men

Jaguar Prestige for Men
2016. március 25.

Vannak dolgok, amit nem tudunk megmagyarázni, azonban érezzük, hogy jó és örülünk neki. Miért hordanak a nők magas tűsarkút holott kényelmetlen hosszútávon pedig nagyon fárasztó, de mégis viselik és hordják. Megkérdezhetjük, hogy miért: önmagukért, vagy azért mert tudják, hogy jó látni ezt ffi szemnek? Rengeteg ilyen dolog létezik, de a legtöbbre az a válasz, hogy csak!:-) De miért is ez? Azért mert így erezzük jól magunkat, valamiért jól esik. Megkérdezhetném, hogy miért szép a frézia? Nekem azért mert szeretem az illatát, szeretem a tavaszt, és olyan érzést kelt, hogy ismét kezdődik valami új! Hogy mi még nem tudjuk, de várakozással állunk előtte, és várjuk az érzést, hogy mi következik, Így voltam ezzel az illattal is. Nem tudtam, hogy mi leselkedik rám, csak egyszerűen jól éreztem magam tőle. Igaz ajándékba kaptam a szerelmemtől, de nagyon ráérzett valamire. Amikor azt szeretném, hogy csak ő érezze igazából, akkor használom, nem mintha másnak is szeretnék adni magamból bármennyit. Ha éppen nincs is velem, mivel napi 24 órában nem lehetünk együtt akkor is szoktam használni, mivel azt érzem, hogy folyamatosan velem van, maga az illat, és rá emlékeztet, így mindig velem van!:-)

Nos ha azt szeretné bárki, hogy magával ragadjon valakit, akkor ajándékozza párjának nyugodtan. Nem a név miatt, hanem az érzések miatt, amit kivált. Mielőtt bárki megkérdezné, környezetemben nincs egyetlen egy ffi sem, aki parfümöt használna, azonban én igen, és ez is hozzátartozik az alapvető komfortérzetemhez, tehát csak javasolni tudom mindenkinek, nyugodtan lepjétek barátokat ezzel az illattal.

P.S:Ezen a téren válogatós vagyok, és nem dicsérek olyat, ami nem belülről jön, ezért javaslom mindenkinek!:-)

Antonio Banderas King of Seduction Absolute

Antonio Banderas King of Seduction Absolute
2016. március 2.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, valóban szuper! Már megvettem és tegnap próbáltam ki. Megnéztem az összetevőket, de nekem egészen más jutott eszembe. Legelőször egy málnás illat, aztán kb fél óra múlva ez elmúlt, majd egy enyhe vaníliás illat, azonban ez sem volt harsogó. Ez fontos számomra, mivel nem szeretem, ha egy illatot már 10 méterről is érezni lehet, úgy hogy ezzel feküdtem és ezzel ébredtem, de az illat ugyanúgy megmaradt, így most nappalra is megtartottam!:-) Nem adom senkinek, így mindig velem marad! Nyugodtan merem ajánlani minden ffinak!

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.