rbarbara013
Korcsoport: | 18-24 |
6 VÉLEMÉNY
Catrice Prime And Fine Multitalent Fixáló Spray
2018. december 18.
A termék önmagában nem rossz, kellemes érzés a bőrön, szerintem a szaga is egész kellemes. Azonban a spricni kialakítása miatt nem sok kedve van az embernek használnia. Félek egyenesen az arcomra fújni, inkább magasra a levegőbe, és aláállok. Így meg egy csomó csepp a padlóra jut.
Eh. El lesz használva, de biztos nem lesz újravéve.
Alverde Szilárd Sampon Kókusz Illattal
2018. december 10.
Három hete használom eddig (kb. 6 hajmosás, talán, nem számoltam), és teljesen meg vagyok elégedve. Sok sampontól hullott már a hajam (Baleát használtam eddig amitől nem), de szerencsére eddig nem tapasztaltam ilyet. Nem kell megijedni az árától, vizes kézben párszor megforgatva már elég a kb. vállig érő hajamra, úgy gondolom sokáig kitart majd.
Örülnék ha több márka is hozna több szilárd sampont a kínálatukba, hiszen semmivel nem bonyolultabb használni mint a műanyag csomagolásos társaikat.
Catrice Glowdoscope Highlighter Paletta
Valóban nem a legtartósabb highlight, de 3-4 órát biztosan marad a bőrön. Színeit jól lehet variálni, nem emeli ki a bőr egyenetlenségeit és jól el lehet dolgozni. Azoknak ajánlanám akik még csak kísérleteznek a sminkeléssel, vagy simán csak a visszafogott highlightereket kedvelik.