rlathka
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 25-34 |
7 VÉLEMÉNY
Néhány hónapja vettem meg az első MAC rúzsomat és hát... A színe csodás, intenzív (Just A Bite, ez egy mélybordó darab), fedése is tökéletes... Vettem hozzá egy Vino névre hallgató szájceruzát is (a kettő kombinációjából született színre vágyam) amíg a ceruzával használtam addig teljesen elégedett voltam a rúzsommal. Viszont kipróbáltam ceruza nélkül is és hatalmas csalódás ért, mert néhány óra elteltével az apró ráncokba "szétfolyt"... Viszont néhány nappal a Just A Bite megvásárlása után vettem meg a Diva nevezetűt (a Diva matt a Just A Bite viszont fényes) és a Diva nem mászott bele az apró ráncokba... Szóval nálam a matt MAC rúzsok tökéletesen a helyükön maradnak, míg a fényesek sajnos nem =/
Később: Az egyik MAC-es lány ajánlotta a PREP+PRIME-ot, ami kifejezettem a rúzs alá való dolog és bejött! A fényes MAC rúzsok ezzel kibírnak nálam annyit, mint a matt testvéreik. A többi rúzs is sokkal tartósabb vele és én még egy picit hidratáltabbnak érzem az ajkaimat tőle, szóval imádom és ennek a primernek köszönhetően a MAC rúzsokat is!
Tegnap vettem meg Pink Pong és Olé Flamingo! színekben és el vagyok ájulva tőle! Matt rúzst kerestem, ami élénk, már-már rikító színű és mivel nem volt kedvem bemenni a városba így hazafelé berongyoltam a Müllerbe és hosszas nézelődés után az egyik eladó hölgy ajánlotta.
Nem tudtam várni, már este kipróbáltam és azóta magamhoz se tértem :) Matt, csodásan intenzív színű és elég tartós is, nálam veri a MAC matt rúzsait, amik eddig vitték a pálmát! Kávézás és cigizés után is hibátlan és ebéd után is alig kellett hozzá nyúlnom! Nem kell ecsettel szórakoznom, mert elég jól használható az aplikátora is, szóval nálam ez hatalmas +pont. Az 5-ös skálán legszívesebben 6-ost adnék neki, ezek után alig várom, hogy hazajöjjön velem a bordós és a piros árnyalatú is!
Nem utolsó az ára sem, szerintem azért amit nyújt ez a termék abszolút korrekt az ára!
Panasonic Es- Wd70 Wet N Dry Epilátor
Nedvesen sose mertem használni, de szárazon nekem bevált. Nem szerettem benne, hogy tölteni kell használat előtt, de nekem a 40 perc elegendő teljes két lábra, illetve a hónaljakra. Személy szerint én csak a dupla nagy fejét használtam, a többit elég haszontalannak tartom... 4 csillagot kap a sok felesleges tartozék miatt és mert hálózatról nem működtethető.
Viszont elhagytam/veszett vagy ott hagytam valahol az enyém töltőjét így használhatatlan... Nessy ha te nem szereted (és persze ha nem használod) én szívesen megvenném a te géped töltőjét, esetlen kompletten az egészet?