Smell
Bőrprobléma: | Pigmentfoltok |
Korcsoport: | 45-54 |
Krémmániás adás-vétel
8 VÉLEMÉNY
Először csodálkoztam,hogy tetszik egy ilyen rózsaszín "lötyi",aztán megnéztem az összetevőket.Ja,kérem! Bergamot,,neroli,vanília,szantál.. ezek nálam általában nyerők,úgyhogy alá tudom támasztani a kedvelésem.
Megvettem,hogy nehogy kifogyjak az idei tél favorit illatvilágából, -ami számomra inákbb tavasz,mint tél. Pedig próbáltam beállni a sorba,beszereztem Poison girlt, rendeltem a ház niche vonaláról Ambre nuit-t,Tom Ford Sahara noir-t,de nekem ezek a tavaszias lötyik fekszenek most.Ez van.:))
Finom,diszkrét,nem egy egetverő egyediség,kicsit olyan,mint az Addict 2 volt anno... azt is szerettem,bevallom töredelmesen.
Plusz jópont:férjem azzal a felkiáltással fogadott,hogy" de jó illatod van",amit eddig csak Light blue,DKNY woman,Tommy girl tudott nála kiváltani.
Juj,kedves Lapo,pedig hidd el,hogy női szíveket megdobogtató kis kreálmány ez..Olyan csodás,száraz fás leszáradása van,hogy a szemem is könnybe lábad!:)) A Terre d'Hermés mellett ő a másik khmm...hogy is mondjam..?levakarhatatlan leszek szerencsétlen férjemről!:D (Valószínűleg nem zavarja,mert használja dögivel.Vagy más nőstények is így reagálnak rá?:D)
Tartóssága nem a legjobb,de én még ezt is elnézem neki!
A 2019-es év legjobb ffi illata mainstream fronton szerintem!
(A kupak szörnyű,nem is értem...)
Dolce & Gabbana Light Blue Forever EDP
Szerintem eddig ez a legjobb, legkülönlegesebb flanker. Szépek benne a fehér virágok, bár nem rajongok értük,mégis tetszik az összhang. Az első fél-1 óra az övék, aztán megjön az alap light blue egy árnyalattal citrusosabban.
Tartóssága közepes, - szillázsa is - kell 6-8 fújás, hogy észrevehető legyen, de melyik nyári illatbol nem?
Nem lett szerelem végül, de ez csak a fehér virágoknak szól, nem leszünk sosem igazán barátok. Feltettem eladásra, néhány próba után.