Studio880
Korcsoport: | 25-34 |
26 VÉLEMÉNY
Kallos Latte Tejes Kivonatú Hajpakoló Krém
2014. január 13.
nagyon szeretem, kellemesen puha lesz tőle a hajam. könnyebb fésülni, és amit észrevettem, hogy még a hajvégeimen is szépen törik meg a fény.
nekem vékony szálú, viszont dús és hosszú hajam van, ami gyorsan zsírosodik, a hajvégeim viszont szárazak és töredeznek. a pakolás ha rendbe nem is teszi, de szinten tartja a hajvégeim állapotát (rendbe tenni csak az olló tudja a széttört végeket), viszont én csakis onnantól kenem vele a hajam, ahol nagyjából a copfomat kötném össze, mivel az egész hajra kenve másnap már zsíros haj hatását mutatja. szóval mindent összegezve elégedett vagyok vele, csak meg kell tanulni alkalmazni. bár én sosem várom végig a fél órát, 5-10 perc után lemosom, úgy is szép a hatása, bár minél tovább marad fent, annál jobb. az illatát is nagyon szeretem, finom tejes :)
Alterra Kézkrém Gránátalma & Aloe Vera
2014. január 13.az illata nagyon kellemes, és nagyon jól hidratál. nem rég használtam el, veszek is majd újat belőle. igaz, kicsit ragadós marad utána a kezem, ha véletlenül többet kenek rá, viszont nagyon jól ápol, így télen naponta többször is be szoktam kenni vele a kezem, mindig a táskámban van. ha kisebesedik a bőröm, akkor sem csíp.
Treacle Moon The Raspberry Kiss Bőrradír
isteni illata van, nagyon kellemes radír. néha az arcomra is szoktam alkalmazni. nem habosodik fel, cserébe viszont pihe-puha bőrt varázsol. nagyon szeretem, kb fél éve megvan már és még mindig rengeteg van belőle, mondjuk kb heti 2x szoktam használni