Sz. Csilla
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
252 VÉLEMÉNY
Cosrx Ahát használok és mellé gondoltam heti egy alkalomra egy erősebbet is bevetni.
Na de ez még csak picit sem csípett, szerintem nem 30%os. Átverés! Ugyanolyan mint egy jóval gyengébb aha. Enyhén hámlaszt.
Catrice Better Than Waterproof Wash Off Vízálló Dúsító Szempillaspirál
2021. január 11.Évek óta csak ezt használom, mert az esti sminklemosás kényelmetlenségeit ezzel teljesen el lehet felejteni. A meleg zuhany alatt simán lejön arcmosás közben maradéktalanul. Napközben pedig egy kiadós sírás hatására sem kenödik el, maximum olyankor szépen leválnak a kis szilikon szerű rétegek a szempillákról. Nagyon könnyű vele az élet, viszlát monokli, elkenődött festék. Illetve a vízálló festékekkel való esti maszatolás, ami igencsak nem tesz jót az érzékeny szemkörnyéki bőrnek.
21 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
CND Shellac
Nagyon szuper termék! Magamnak csinálom a körmeimet és a géllakokkal sokkal többet bajlódtam a leszedésnél. Imádom, hogy ez olyan könnyen leoldható. Igazából én 10-14 nap után egyben leszoktam húzni őket, úgy még gyorsabb. :))
Update: egy csillagot leveszek, mert van amelyik csíkoz. Pl a winter glow. A weboldalon a negatív értékelést nem engedik ki, ez pedig a vásárlók megtévesztése. Többször próbáltam ehhez a színhez hozzáírni, hogy sajnos 3 rétegben sem fed és csíkos az eredmény, de nem engedték ki. Viszont az árát visszakaotam tőlük.
Ehelyett a coquette nagyon szépen használható halvány rózsaszín árnyalat. Ajánlom még az Extasy (pink) és a Vivant (sötét lila) színeket a jól kezelhetőségük és szép fedésük miatt.