SzarkaVivien
Korcsoport: | 25-34 |
26 VÉLEMÉNY
NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation
2020. február 12.
2 napja vettem, és nagy csalódás. Külön segített kiválasztani az eladó csajszi, a boltban még fel is kente az arcomra, minden passzolt. Aztán másnap gondoltam élesben kipróbálom... oxidálódik.Konkrétan úgy nézett ki a bőröm mintha túlszoliztam volna magam. Illetve nekem kisebb pattanásokat okozott. A fedése egyébként nagyon jó, és a hozzá való primerrel használva az arcbőröm is puha maradt, ez pozitívum. A pattanások és a sötétedés miatt két csillag levonás jár , illetve hogy az eladó nem tájékoztatott, hogy ez sötétedik. Nekik tudniuk kéne, nem?🤔
update: én voltam a hibás, rossz árnyalatban vettem meg, mivel a 7-es árnyalat kellett volna, én pedig a 7.5-öset vettem le a polcról. Viszont még egyszer kipróbáltam, és szárította a bőröm, illetve kisebb pattanások jöttek elő megint. Nem tudom, hogy ez a primer hibája-e ((Can't Stop Won't Stop, ugyanúgy Nyx), mivel azt magában is kipróbáltam, és ugyanúgy szárította az arcom
Tehát a tanulság, hogy mindig 2x megnézni melyik árnyalatot veszem le a polcról
NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Matte Primer
2020. február 12.Egyrészt, ahogy az előttem lévő is írta, nagyon sűrű, nem lehet eldolgozni, másrészt pedig nekem szárítja a bőröm. Mattosítani nekem azért mattosított, viszont iszonyatosan kiszárítja a bőröm, emiatt nem tudom tovább használni. Nagyon sajnálom, eladói ajánlás volt, ezért mertem megvenni, de úgy látszik pénzkidobás lett végül.
Pai Skincare Rosehip Bioregenerate Fruit&Seed Oil
Imádom. Pattanás utáni hegeimre használom, kb. 1 hét után szinte teljesen eltűntette őket. Illetve bármi egyéb hegesedés eltűntetésére is jó. Pluszban sokkal élettel telivé varázsolja a bőröm, egyenletesebb a színe. Szerintem a kis kiszerelést érdemes megvenni belőle, mert sokáig elég, fél éve van meg, és most tartok az üvegcse negyedénél.