V.Orsi
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Korcsoport: | 35-44 |
17 VÉLEMÉNY
Vichy Dercos Korpásodás Elleni Sampon
2013. január 6.Majd' egy évig kínlódtam anno, mire rájöttem, hogy mi a gond, zsíros korpám volt. Mikor rákerestem a neten a témára és megtaláltam ezt a sampont, kb két hét alatt megszüntette a problémámat. Égett, viszketett, feszült a fejbőröm, nagyon sok gondom volt előtte, de ez a sampon tényleg csodaszer! Azóta nem is volt rá szükségem, mindenkinek szívből ajánlom, az utolsó cseppig megéri az árát!!!!
Megvettem, kipróbáltam, elsőre nem jött be, a színek halványak, potyogtak, el is tettem egy időre. A múltkor elővettem megint, kipróbáltam, hogy nem ecsettel, hanem aplikátorral vittem fel a színeket és működik, alap nélkül is intenzív hatást értem el. Megvan a megoldás a problémámra! A primerrel és a szemceruzával nem volt gondom, szerintem az UD szemceruza az egyik legjobb, ami csak létezik! Jó kis paletta, én akciósan vettem, így már ajánlom mindenkinek! :)
Dove Nourishing Oil Care Argánolajos Hajpakolás
Megvettem, kipróbáltam, de nem estem hasra tőle. Az illata kellemes, de hiába hagytam a hajamon sokáig, semmi extrát nem nyújtott. Miután lemostam és megszárítottam a hajamat, mintha egy legolcsóbb balzsamot használtam volna, kb olyan hatása volt. Nem fogom újra venni!