KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

adrica

adatok

13370 pontRegisztráció dátuma: 2013. augusztus 21.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

13370 pontRegisztráció dátuma: 2013. augusztus 21.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

469 VÉLEMÉNY (297 vélemény 862 hasznos szavazattal)

Yves Saint Laurent Opium

Yves Saint Laurent Opium
2019. december 7.

2017. február 3.: Ez a csoda is 1977.-ben született, akár csak én. Ez nem lehet véletlen! Ráadásul karácsonyi, téli születésű lévén, minden ami: fahéjas, édes, fűszeres, vaníliás, szantálos az nekem szinte a vérembe van ivódva. Ez és sok más megtalálható benne, és elsősorban a fahéj miatt, de nekem ez egy szerelem. Nem rendelkezem ezzel az ikonnal, de szeretem. Tudom, hogy létezik, és olyan nekem mint a legjobb barátnőm. Néha meglátogatom, de nem viszem haza, vagy csak pár napra, amikor ott alszik és bandázunk. De aztán egy idő után elég lesz belőle. Szóval ő is olyan. Meg van, hogy mikor, hova. Őt egy alkalmi, téli bálos, színházba járós, templomi, adventi időszakban tudnám elképzelni. Amikor az ember beburkolózik mindenféle prémbe, melegbe, akkor a lelkét is betakarná ilyennel. Nekem ő olyan misztikus, mint az angyalok hangja. Majd még találkozunk, tudom, de még nem jött el az ideje.

2019. január: Innentől ez a parfüm az első ilyen fájó illat lesz. Dédi elment. Őt csak szupernagyinak hívtuk, mert kora ellenére mindig nőies, magára adó, felvilágosult nő volt. Bevezette a reformkonyhát, míg más nagymama zsírtól csöpögő kajákat csinálta, addig ő a legfinomabb, legegészségesebb salátákat és legfogyókurásabb sütiket. Ma azt mondanánk Szuper Woman! Aztán amikor a hagyatéka közt megláttam ezt a parfümöt, összeszorult a szívem. Csak otthon a kupakból szagoltam meg, és rögtön rájöttem, hogy ezt használta a párom tiszthelyettes avatásán, a szallagavatón, az esküvőnkön, kislányom születés napjain, és az utolsó, amin résztvett az ovis ballagásán is. Ez Dédi! Itt van velünk újra és újra amikor kinyitom az üveget. Már majdnem egy év telt el, de nem vitt rá a lélek, hogy magamrafújjak belőle. Most már tudom, hogy hova fogom először használni. Mintha fentebb megéreztem volna, szinte tudtam: karácsonykor a templomban. Ezt most máshova nem tudnám. Ennél szentebb, tisztább, felemelőbb helyre nem tudnám. És akkor és ott újra velem lesz Ő megint. Aztán ki tudja? Talán egy ballagás, egy szalagavató, majd egy esküvő. Bár ez nem az én illatom, megmarad ez Neki. Szerintem ez egy Vele való kapocs lesz, és ha hiányzik, csak egy szippantás és megint beszélgetek Vele. Háromnegyed évembe került, hogy ezt elmeséljem nektek, mert nagyon nehéz volt. Most már megy.

Bi-Es Blossom Orchid EDP

Bi-Es Blossom Orchid EDP
2019. július 25.

Na most az a helyzet ezzel, hogy nem tudtam, hogy minek az utánzata, de gondolkodtam rajta. Ahogy változik az illat, egyre inkább Cacharel Lou-Lou-jára hajazik. Azt hittem, hogy az! Talán a jázmin, nem tudom. Tetszik! Ha nem volna Lou-Lou-m, akkor meg is venném! Aki szereti az édes-virágos parfümöket, jó választás lehet neki. Jó tartósság, alkalmi illat, vagy téli. Szép üveg, jó kézbe venni, látványnak sem semmi! Na, ez tetszik!

Gucci Bloom

Gucci Bloom
2019. május 21.

Annyira szeretném őt! Kívánság listás! Ő ilyen és kész! Ha azt mondják, hogy ez kérem bloom, azaz virág, akkor ne várjunk tőle könnyed aqua-s jegyeket! Igen, ez egy erőteljes csupa virág. Valaki szereti, valaki nem. Imádom a reklámját, teljesen elmond róla mindent. Mintha virágban, parfümben fürdenél. Ez egyszerűen nekem csodás. Olyan mint az igazi szerelem, amikor már annyira szereted, hogy fáj. Igen, beleszédülsz, szinte már rosszul vagy tőle, de még is szagolod, mert kell neked, vonz, nem tudod miért. A szerelemre nincs magyarázat, nem tudod, hogy miért ő. Akkor ő az igazi! Tavaly nyáron egy szabadtéri színházban a Rómeó és Júliát néztem és valaki, egy gyönyörű, fiatal, de nagyon markáns, nő ezzel volt beillatozva. Nagyon élveztem! Folyamatosan meg-meglibbent az illat és olyan jó volt ehhez a darabhoz! Akkor elhatároztam, hogy igen, ő kell nekem! Bár homlok egyenest más típus vagyok mint az a fiatal, 20-as, 30-as éveiben járó törékeny testalkatú, de magas, erős barna hajú, vastag szájú, tűzpiros rúzst használó nő, aki ezt használta, de belül igen is egy igazi olasz temperamentumú Mamma vagyok, aki ha kell nő, ha kell Mama, nálunk csak Anyu, de annyira magával ragadó! Két szó jellemezné: Tyű amindenit!

Gyöngyvirág, meg még sok más is.

Bi-Es Blossom Garden EDP

Bi-Es Blossom Garden EDP
2019. május 21.

Meg sem közelíti! Műanyag erőteljes szaga van! Még jó, hogy sikerült megszagolnom. Egyedül a csomagolása és az üvege tetszik, de mit ér, ha használhatatlan a parfümje? Sajnálom, mert kerestem volna egy jó alternativát, de ez nem az! Fél kezemen meg tudom számlálni, hogy mennyi parfira adtam 1 csillagot, ez most közte van.

J.Fenzi Le'chel Madame EDP

J.Fenzi Le'chel Madame EDP
2019. május 7.

Én is valahogy így vagyok ezzel, mint ahogy Vvn írta, hogy láttam én már ennél jobb utánzatot is (Suddenly), de rossznak nem mondható. Érezni benne a Chanel vonalat, de mintha a Chance-ra jobban hasonlítana. Még talán a Brand New márkától a New Woman, jobban, vagy inkább máshogy, édesebben hasonlít rá. Ez olyan karcos, masculine, majd nem, hogy friss arcszeszre hajaz, talán fanyarsága miatt. 3-4 csillag. Nekem most csak 3, mert nem vettem meg, nem győzött meg.

Karl Lagerfeld Les Parfums Matières Fleur De Pêcher EDP

Karl Lagerfeld Les Parfums Matières Fleur De Pêcher EDP
2019. április 26.

Karl bácsiról igazából nem tudtam sokat, csak a meghökkentő fehér copfja, markáns napszemüvege és skatulyából kihúzott öltönyei illetve zsabói jutottak mindig az eszembe. Tőlem nagyon távol állt az ő merev docenssége. Mindig azt hittem, hogy mehökkentő, polgárpukkasztó, de tévedtem! Ő modern eleganciát képviseli. Rossmanos látogatásom során találtam rá, na te milyen vagy alapon. Számomra a kezdeti frissesség mellett egy nagyon megnyugtató gyógynövényes, már-már kamillás jegyeket juttatott eszembe. Letisztultság, nyugodtság, de mind emellett frissesség jellemezte. Innen kezdődött az én vadászat tusám. Sikerült végül. Úgy alakult, hogy Húsvétra Nyuszika (Párom személyében) hozta ajándékba. Nagyon élvezem! Igazi irodabarát! Tavasz köszöntő, de jó társ lesz nyáron is! Elegáns, de a laza eleganciát súgja. Jó ez minden ruhához, nem kell hozzá túlzottan felöltözni, mint egy Chanell-hez. De tudjátok, van az a stílus, aki egy farfmerban is elegáns és nem a szakadtság jellemzi, na ez pont annak a stílusnak a kiegészítője lehet. Kis kosztümhöz, irodába, de este egy elegáns programra is tökéletes! Tényleg minden hova! A hétvégi laza városi kiránduláshoz, vagy bármilyen szabadidős tevékenységhez, mert nem uralkodik viselője felett, csak csendesen meg-meg lebben, hogy ő végül is itt van, mint egy lágy zene a háttérben amitől jókedvű, üde, friss leszel. Egyszerűen ő egy kellemes viselet! Nem nélkülözhetetlen darab, de nagyon örülök, hogy összeismerkedtem vele. Hangulatában, hogy valami sejtése legyen annak aki nem ismeri, talán a Burberry család jut az eszembe: Brit Sheer, Body, talán még a The Beat, de az már túl szappanos, csak hangulatában. Tartóssága nem az erőssége, ez annyit jelent, hogy a reggeli felfújást kb. dél tájékán megismétlem. Az ára kicsit borsos, szerintem túl van árazva, de a Burberry sem olcsó. 4-5 csillag az ő érdeme.

Oriflame Luminescence EDP

Oriflame Luminescence EDP
2019. február 12.

Párommal egy véleményen vagyunk, hogy nagyon hajaz a Paco Rabanne Black XS-jére. Első felhangok? nagyon édes, gyümölcsös, mintha még az ananászt is érezni lehetne, aztán csitul, akkor füstösödik, szantál, és jó pár óra múlva nálam kicsit fűszeres maszkulinos illattá alakult. Még a LVB vonal is helytálló. Abszolút a mai divat illatvilágba bele illik, bár jobban örültem volna egy kis Freya visszatértének, vagy egy Mirage-nak.

Cote d'Azur You EDP

Cote d'Azur You EDP
2019. január 31.

Rózsa, szantálfa, mandarin, és nagyon régi érzéseket hozott elő bennem. 80's évekbeli igazi retro feelingek kavaroktak bennem. Mivel én nem én vagyok, de nagyon tetszik épp azért mert kellemes emlékeket idézett.

Dior Joy EDP

Dior Joy EDP
2019. január 31.

Ahogy kitti1988 írta, úgy belőlem is egy gyerekkori emléket húzott ki. Karácsony van, Barbibabát kaptam Ken-nel, és talán Bac dezodort, de valaminek ilyen illata volt. Rózsa, szantál, mandarin,ezeket lehet a legjobban érezni. Nem lesz az illatom, mert nem ilyen vagyok, de múltba révedő az biztos. Talán a rózsa miatt olyan retro hangvételű? Mindegy is, szép annyi szent. Kicsit talán muskossá válik.

Dermomed Docciasciuma Talco E Iris Tusfürdő

Dermomed Docciasciuma Talco E Iris Tusfürdő
2019. január 28.

Én is nagyon szeretem mind az illatát, mind a krémességét és még az ára is elfogadható!
Kedves mooo és a többiek! A Dermomed gyárt ilyen és más illatú parfümöket, csak nem tudom, hogy hol lehet kapni. Talán Görögörszágban? Valami ciril betűkkel írt veboldalon bukkantam rá és társaira. Ha valaki tud lelőhelyet kérem ne tartsa magában és ossza meg velünk! Szóval az íriszes illatból is láttam parfümöt.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.