KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

adrica

adatok

14150 pontRegisztráció dátuma: 2013. augusztus 21.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 45-54

14150 pontRegisztráció dátuma: 2013. augusztus 21.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 45-54

473 VÉLEMÉNY (311 vélemény 936 hasznos szavazattal)

Avon Scent Trend EDT

Avon Scent Trend EDT
2021. június 23.

Hogy én ezt hogy imádtam és most mennyire tudnám szeretni! A Dove uborkás stiftjét használom és annyira ő jut az eszembe róla! Miért nem hozzák vissza? Biztos lenne rá vevő, ha más nem, a régi motorosok örülnének! Akárcsak az Aqua Fraise, ez is hiányzik jópárunknak! És a Millenia, de mindegy! Nem lehetne jó pár lityilöty mellett ezt is visszahozni?

Avon Skin So Soft Hidratáló Spray

Avon Skin So Soft Hidratáló Spray
2020. október 12.

Volt ilyenem, de nagyon rég! Szerettem, de a zöld párját az origi-t jobban szerettem. Azt sem lehet kapni? Azt keresem!

Oriflame Serene EDT

Oriflame Serene EDT
2020. május 22.

Ezt nagyon kérem vissza! Imádtam! Minden évben elővettem ősszel-télen. Nekem akkor nagyon jó volt, amikor már az édesektől megcsömörlöttem. Nekem ez olyan erdő, fenyős illat. Ezért karácsonykor is előszeretettel használtam. De múlthéten amikor elővettem, sajnos azt tapasztaltam, hogy megbuggyant. Pedig több mint a fele meg van. Erős diós illata lett, bár amikor leszárad, talán elmegy. Még mielőtt kidobom még adok neki pár esélyt. Help! Mit lehet ilyenkor csinálni. Gondolom kuka fedél fel és bele. Nagyon nagyon sajnálom! Na ezért kár spórolni parfümökkel. Mert ránk buggyan! Többet nem is fogom sajnálni egyiket sem!

Igen, sikerült párat visszatapsolniuk, de pont a Sparkle Paris-t? A Mirage, Freya, és a Delice és ez sokkal nagyobb dobásúak voltak! Ha valaki hallja, kérlek Oriflame füll!!!!

Cacharel Gloria

Cacharel Gloria
2020. február 12.

Csak miattatok írok, akik szerették: bar ugye sosem tudják teljesen reprodukálni az eredetit, de akinek ez hiányzik az megtslálja a Yodeyma 53. nevű parfümben a replikáját. Remélem tudtam segíteni! Maga az eredeti nem az én ízlésem, de mint alkotást elismerem.

Yodeyma Aroma

Yodeyma Aroma
2020. február 12.

Csak is jót tudok erről mondani. Én, aki messziről is utálta az Euphoriát, a kolléganőmön keresztül kipróbálhattam, végül megvettem tőle, mert ez egyszerűen kell nekem darab volt. Ő és én decemberben egyek voltunk. Annyira kiegészített, hogy csak na! Nőiességem hangsúlyozta, titokzatosságot, bájt, bűverőt vont körém. Kicsit füstös édeskés gyümis-lekváros volt. Imádom! Soha ne mond hogy soha elv nálam itt működött. Lehet, hogy összeértünk, vagy ez egy kicsit sötétebb illat, lilásabb, nem tudom, de én ebben olyan voltsm.mint a Lila ruhás nő Színyei képén. Minden és semmi. Akárhova tudtam viselni és még bárhova is! Nagyon jól éreztem magam benne, pedig elég magam alatt voltam lelkileg akkoriban. De nekem támaszt, vígaszt adott ez a kis aranyos.

Yves Saint Laurent Opium

Yves Saint Laurent Opium
2019. december 7.

2017. február 3.: Ez a csoda is 1977.-ben született, akár csak én. Ez nem lehet véletlen! Ráadásul karácsonyi, téli születésű lévén, minden ami: fahéjas, édes, fűszeres, vaníliás, szantálos az nekem szinte a vérembe van ivódva. Ez és sok más megtalálható benne, és elsősorban a fahéj miatt, de nekem ez egy szerelem. Nem rendelkezem ezzel az ikonnal, de szeretem. Tudom, hogy létezik, és olyan nekem mint a legjobb barátnőm. Néha meglátogatom, de nem viszem haza, vagy csak pár napra, amikor ott alszik és bandázunk. De aztán egy idő után elég lesz belőle. Szóval ő is olyan. Meg van, hogy mikor, hova. Őt egy alkalmi, téli bálos, színházba járós, templomi, adventi időszakban tudnám elképzelni. Amikor az ember beburkolózik mindenféle prémbe, melegbe, akkor a lelkét is betakarná ilyennel. Nekem ő olyan misztikus, mint az angyalok hangja. Majd még találkozunk, tudom, de még nem jött el az ideje.

2019. január: Innentől ez a parfüm az első ilyen fájó illat lesz. Dédi elment. Őt csak szupernagyinak hívtuk, mert kora ellenére mindig nőies, magára adó, felvilágosult nő volt. Bevezette a reformkonyhát, míg más nagymama zsírtól csöpögő kajákat csinálta, addig ő a legfinomabb, legegészségesebb salátákat és legfogyókurásabb sütiket. Ma azt mondanánk Szuper Woman! Aztán amikor a hagyatéka közt megláttam ezt a parfümöt, összeszorult a szívem. Csak otthon a kupakból szagoltam meg, és rögtön rájöttem, hogy ezt használta a párom tiszthelyettes avatásán, a szallagavatón, az esküvőnkön, kislányom születés napjain, és az utolsó, amin résztvett az ovis ballagásán is. Ez Dédi! Itt van velünk újra és újra amikor kinyitom az üveget. Már majdnem egy év telt el, de nem vitt rá a lélek, hogy magamrafújjak belőle. Most már tudom, hogy hova fogom először használni. Mintha fentebb megéreztem volna, szinte tudtam: karácsonykor a templomban. Ezt most máshova nem tudnám. Ennél szentebb, tisztább, felemelőbb helyre nem tudnám. És akkor és ott újra velem lesz Ő megint. Aztán ki tudja? Talán egy ballagás, egy szalagavató, majd egy esküvő. Bár ez nem az én illatom, megmarad ez Neki. Szerintem ez egy Vele való kapocs lesz, és ha hiányzik, csak egy szippantás és megint beszélgetek Vele. Háromnegyed évembe került, hogy ezt elmeséljem nektek, mert nagyon nehéz volt. Most már megy.

Bi-Es Blossom Orchid EDP

Bi-Es Blossom Orchid EDP
2019. július 25.

Na most az a helyzet ezzel, hogy nem tudtam, hogy minek az utánzata, de gondolkodtam rajta. Ahogy változik az illat, egyre inkább Cacharel Lou-Lou-jára hajazik. Azt hittem, hogy az! Talán a jázmin, nem tudom. Tetszik! Ha nem volna Lou-Lou-m, akkor meg is venném! Aki szereti az édes-virágos parfümöket, jó választás lehet neki. Jó tartósság, alkalmi illat, vagy téli. Szép üveg, jó kézbe venni, látványnak sem semmi! Na, ez tetszik!

Gucci Bloom

Gucci Bloom
2019. május 21.

Annyira szeretném őt! Kívánság listás! Ő ilyen és kész! Ha azt mondják, hogy ez kérem bloom, azaz virág, akkor ne várjunk tőle könnyed aqua-s jegyeket! Igen, ez egy erőteljes csupa virág. Valaki szereti, valaki nem. Imádom a reklámját, teljesen elmond róla mindent. Mintha virágban, parfümben fürdenél. Ez egyszerűen nekem csodás. Olyan mint az igazi szerelem, amikor már annyira szereted, hogy fáj. Igen, beleszédülsz, szinte már rosszul vagy tőle, de még is szagolod, mert kell neked, vonz, nem tudod miért. A szerelemre nincs magyarázat, nem tudod, hogy miért ő. Akkor ő az igazi! Tavaly nyáron egy szabadtéri színházban a Rómeó és Júliát néztem és valaki, egy gyönyörű, fiatal, de nagyon markáns, nő ezzel volt beillatozva. Nagyon élveztem! Folyamatosan meg-meglibbent az illat és olyan jó volt ehhez a darabhoz! Akkor elhatároztam, hogy igen, ő kell nekem! Bár homlok egyenest más típus vagyok mint az a fiatal, 20-as, 30-as éveiben járó törékeny testalkatú, de magas, erős barna hajú, vastag szájú, tűzpiros rúzst használó nő, aki ezt használta, de belül igen is egy igazi olasz temperamentumú Mamma vagyok, aki ha kell nő, ha kell Mama, nálunk csak Anyu, de annyira magával ragadó! Két szó jellemezné: Tyű amindenit!

Gyöngyvirág, meg még sok más is.

Bi-Es Blossom Garden EDP

Bi-Es Blossom Garden EDP
2019. május 21.

Meg sem közelíti! Műanyag erőteljes szaga van! Még jó, hogy sikerült megszagolnom. Egyedül a csomagolása és az üvege tetszik, de mit ér, ha használhatatlan a parfümje? Sajnálom, mert kerestem volna egy jó alternativát, de ez nem az! Fél kezemen meg tudom számlálni, hogy mennyi parfira adtam 1 csillagot, ez most közte van.

J.Fenzi Le'chel Madame EDP

J.Fenzi Le'chel Madame EDP
2019. május 7.

Én is valahogy így vagyok ezzel, mint ahogy Vvn írta, hogy láttam én már ennél jobb utánzatot is (Suddenly), de rossznak nem mondható. Érezni benne a Chanel vonalat, de mintha a Chance-ra jobban hasonlítana. Még talán a Brand New márkától a New Woman, jobban, vagy inkább máshogy, édesebben hasonlít rá. Ez olyan karcos, masculine, majd nem, hogy friss arcszeszre hajaz, talán fanyarsága miatt. 3-4 csillag. Nekem most csak 3, mert nem vettem meg, nem győzött meg.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.